ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία

Παναθηναϊκός: Πολλά γκολ και νικητές οι… πιτσιρικάδες στο πρωινό τουρνουά (Vid)

Τουρνουά 6Χ6 στην πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Αυστρία, με υψηλή ένταση και τους... νέους να παίρνουν τη νίκη. Αποστολή στην Αυστρία: Διονύσης Δεσύλλας.

Παναθηναϊκός: Πολλά γκολ και νικητές οι... πιτσιρικάδες στο πρωινό τουρνουά (Vid)

Προπόνηση με τη διάθεση στα ύψη από τους ποδοσφαιριστές, κατά την 8η ημέρα προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στο Τιρόλ της Αυστρίας.

Το πρόγραμμα, μετά το καθιερωμένο ζέσταμα και τα σπριντ, περιελάμβανε τουρνουά 6Χ6 με τους παίκτες να το χαίρονται, να σημειώνουν πολλά (και κάποια απ’ αυτά εντυπωσιακά) γκολ και νικήτρια ομάδα την μπλε, η οποία απαρτιζόταν ως επι το πλείστον από… πιτσιρικάδες.

Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν στις εξής ομάδες:

Λαχανί ομάδα: Λοντίγκιν, Σιδεράς, Γκάνεα, Καρλίτος, Τσέριν, Σάρλια.

Μπλε ομάδα: Ξενόπουλος/Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Φρόκου. Στο δεύτερο κομμάτι ο Ηλιάδης πήρε την θέση του Χουάνκαρ.

Πορτοκαλί ομάδα: Διούδης, Σένκεφελντ, Ρούμπεν, Βαγιαννίδης, Παλάσιος, Αϊτόρ. Στο δεύτερο κομμάτι μπήκαν Σαρδέλης και Κρυπαράκος αντί του Αϊτόρ και του Παλάσιος που έκαναν ατομικό.

Πράσινη ομάδα: Μπρινιόλι, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Κουρμπέλης, Σαβιέρ, Καμπετσής.

Τα αποτελέσματα των παιχνιδιών ήταν τα παρακάτω:

Πορτοκαλί ομάδα – Πράσινη ομάδα 4-2

Αϊτόρ και Βαγιαννίδης από δύο γκολ, Κουρμπέλης και Καμπετσής από ένα σκόραραν από μια φορά.

Μπλε ομάδα – Λαχανί ομάδα 3-1

Ο Ιωαννίδης σημείωσε δυο γκολ, οι Αλεξανδρόπουλος και Καρλίτος από ένα.

Στον μικρό τελικό έπαιξαν οι λαχανί με τους πράσινους. Οι πρώτοι πήραν τη νίκη με σκορ 3-2. Τρία γκολ σημείωσε ο Καρλίτος και από ένα οι Καμπετσής, Σαβιέρ.

Στον τελικό “διασταύρωσαν τα ξίφη τους” οι μπλε με τους πορτοκαλί. Οι… πιτσιρικάδες, μπλε, όπως αναφέραμε και παραπάνω, πήραν την πρωτιά στο τουρνουά, μετά και το 3-3 στον τελικό.

Ο Βαγιαννίδης σημείωσε δυο γκολ και από ένα οι Αλεξανδρόπουλος, Πούγγουρας, Ιωαννίδης και Σαρδέλης.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρακολουθούσε το τουρνουά και προσπαθούσε να “σπρώξει” τους πδοσοφαιριστές του σε ακόμη υψηλότερο ρυθμό και ένταση: “Ξέρω πως είναι δύσκολο, πάμε τέσσερα λεπτά ακόμα”, έλεγε ο Σέρβος και συμπλήρωνε: “Θέλω απλά πράγματα, γρήγορα και καλά τελειώματα. Βάλτε παίκτη στον άξονα, χωρίς παίκτη στον άξονα δεν βγαίνει το παιχνίδι”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ