Blogs

Σκέψου τον Παλάσιος με προετοιμασία!

Ο Βασίλης Μοιρώτσος γράφει για τη λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην περίπτωση Παλάσιος.

Καλά τα συμπεράσματα από το φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Γουότφορντ, θα βγουν ακόμα περισσότερα στα επόμενα παιχνίδια. Και θα έχουμε τον χρόνο να αναλύσουμε τι βλέπουμε από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αν ο Μάγκνουσον είναι στα επίπεδα που περιμένουμε και τι λείπει από τον Παναθηναϊκό.

Υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένες σταθερές. Που δεν αλλάζουν και δεν πρόκειται να αλλάξουν. Και μία απ’ αυτές, ίσως η σημαντικότερη, είναι ο Σεμπάστιαν Παλάσιος. Ο Αργεντινός ήρθε πέρσι στα τέλη Αυγούστου και ήταν στα… κόκκινα. Σερί αγωνιζόταν από το ξεκίνημα της χρονιάς και αγωνίστηκε σερί μέχρι τα τέλη Μαΐου. Ως πρωταγωνιστής και πρώτο βιολί, όχι ως «μία παίζω, μία ξεκουράζομαι». Και έκανε… παπάδες από τον Δεκέμβριο και μετά.

Βλέποντας τον απέναντι στη Γουότφορντ να έχει την τακτική προσήλωση που απαιτείται, να τρέχει μπροστά και πίσω, να πηγαίνει στο ένας εναντίον ενός, να είναι δημιουργικός και απειλητικός, σκεφτόμουν τι μπορεί να κάνει τώρα που θα είναι περισσότερο φρέσκος. Και που θα κάνει προετοιμασία με την ομάδα. Κανονική προετοιμασία.

Αν πέρσι μας έδειξε όλα αυτά, φέτος θα είναι ακόμα καλύτερος. Χωρίς το παραμικρό ρίσκο για να πέσει έξω η… πρόβλεψη. Είναι φτιαγμένος από τέτοια ποδοσφαιρική πάστα που η περίπτωσή του είναι… λεφτά στην τράπεζα που λένε. Θα είναι εκεί στα δύσκολα, θα ηγηθεί, θα κάνει τη διαφορά.

Ο φετινός Παλάσιος θα μας κάνει να τρίβουμε τα μάτια μας ακόμα περισσότερο σε σχέση με πέρσι. Η προετοιμασία θα κάνει μεγάλη διαφορά και τα καλύτερα από τον Αργεντινό παιχταρά είναι μπροστά μας.
Exit mobile version