ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η «στόχευση» σε Μπερνάρντ δείχνει τον δρόμο

Ανεξάρτητα αν ο Παναθηναϊκός κάνει το μεγάλο "μπαμ" ή όχι.

Παναθηναϊκός: Η «στόχευση» σε Μπερνάρντ δείχνει τον δρόμο

Οι “πράσινοι” προσπαθούν να ανεβάσουν το επίπεδό τους για τη νέα σεζόν που έρχεται και να προσθέσουν στο ρόστερ τους ποιότητα και προσωπικότητα. Με προσεκτικές κινήσεις, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να περνάει από κόσκινο τους εκλεκτούς και με τη διοίκηση να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Σέρβο και να δείχνει διατεθειμένη να εκπληρώσει τις επιθυμίες του.

Αποκτήθηκαν οι Μάγκνουσον, Γκάνεα, Βέρμπιτς, Σπόραρ, Λοντίγκιν, Τσέριν και η ομάδα σε όλες τις κινήσεις που έκανε μέχρι τώρα επιβεβαίωσε το παραπάνω. Ο στόχος ήταν και παραμένει ένα καλύτερο ρόστερ που θα ανεβάσει τον Παναθηναϊκό επίπεδο και θα τον εξελίξει σε συνδυασμό με τη σκληρή δουλειά των παικτών με τον Γιοβάνοβιτς.

Οπως έγινε γνωστό, το “τριφύλλι” προσπαθεί να πυροδοτήσει τη μεγάλη βόμβα με την απόκτηση του Μπερνάρντ. Του Βραζιλιάνου παικταρά, ο οποίος αν αποκτηθεί θα δώσει επιπλέον ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας και έναν άλλον αέρα. Δε χωράει αμφιβολία ότι σε ενδεχόμενη μεταγραφή, το τριφύλλι θα θυμίσει άλλες εποχές και θα φέρει στην Ελλάδα έναν κορυφαίο άσο, διεθνή με την Εθνική Βραζιλίας και σε εξαιρετική ηλικία (29).

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.412 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η υπόθεση είναι δύσκολη, ο Παναθηναϊκός το προσπαθεί και μένει να δούμε αν το deal θα γίνει. Πάντως, ανεξάρτητα από την κατάληξη του θέματος Μπερνάρντ, το γεγονός ότι η ομάδα κινείται για την απόκτησή του και πλέον βάζει στο μεταγραφικό κάδρο τέτοιους ποδοσφαιριστές, δείχνει τον δρόμο για τη συνέχεια.

Ο Παναθηναϊκός της ταλαιπωρίας και της λιτότητας έχει τελειώσει. Πλέον, βαδίζει προς την επιστροφή του στην κανονικότητα. Σεμνά και ταπεινά. Με σταθερά βήματα, με περισσότερο χρήμα, με καλύτερους και έτοιμους ποδοσφαιριστές, με έναν προπονητή εξαιρετικό και με έναν κόσμο να διψάει για διάκριση και να μεταφέρει θετική ενέργεια. Τα υπόλοιπα στον καιρό τους…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.