ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: “Ανεβάζει το επίπεδό του ο Παναθηναϊκός με αυτούς που απέκτησε και θα αποκτήσει”!

Ο Διονύσης Δεσύλλας στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην ποιοτική ενίσχυση του Παναθηναϊκού η οποία δεν αφορά μόνο στον Μπερνάρντ και αναφέρθηκε στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Δεσύλλας:

Αναβάθμιση σε κάθε θέση, ανεξάρτητα από την διαφαινόμενη απόκτηση του Μπερνάρντ, έχει κάνει το φετινό καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Διονύσης Δεσύλλας.

«Τυπικό είναι να λύσει ο Μπερνάρντ το συμβόλαιό του με την Σαρίγια, ήθελε να αποχωρήσει από την ομάδα και το έχει εξασφαλίσει ότι θα συμβεί. Πρόκειται για μια κίνηση που είναι προ των πυλών. Χθες έπαιξε στο φιλικό και ενημέρωσε τους συμπαίκτες του ότι θα αποχωρήσει για τον Παναθηναϊκό. Μιλάμε για διετές συμβόλαιο εκτός απροόπτου κι έναν παίκτη που θα δώσει πάρα πολλά στοιχεία από αυτά που λείπουν και ήθελε η ομάδα πολύ. Ανεβάζει την ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή, δίνει προσωπικότητα, ενώ και ο ίδιος έχει μεγάλο κίνητρο. Ο Παναθηναϊκός που φτιάχνεται τώρα, σε σχέση με πέρυσι, ανεβάζει το επίπεδο του. Δεν αναφέρομαι μόνο στον Μπερνάρντ, αλλά και στους υπόλοιπους. Έχει πάρει τους Σπόραρ-Βέρμπιτς αντί των Μακέντα, Βιτάλ και Χατζηγιοβάνη. Γενικά φαίνεται ότι όσοι έχουν έρθει σε κάθε θέση είναι καλύτεροι αυτών που έφυγαν. Και ο Γκάνεα ακόμα αποκτήθηκε αντί του Χατζηθεοδωρίδη, οπότε…», είπε μεταξύ άλλων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.