Μέσα από τα social media, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημοσιοποίησε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε να ξεκινήσει το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Στην αρχική ενδεκάδα για πρώτη φορά ο Μπερνάρ, αποκλείστηκαν από την αποστολή ο Παλάσιος με ενοχλήσεις στην ποδοκνημική, αλλά και ο Βέρμπιτς που ένιωσε στομαχικές διαταραχές.
Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Μπρινιόλι. Τετράδα στην άμυνα οι Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Σένκεφελντ και ο Σάντσες. Τριάδα στα χαφ οι Κουρμπέλης, Τσέριν και Πέρεθ. Πιο μπροστά στις πτέρυγες οι Αϊτόρ και Μπερνάρ και μοναδικός προωθημένος ο Σπόραρ.
![](https://i0.wp.com/panathinaikos24.gr/wp-content/uploads/2022/10/εικόνα_Viber_2022-10-02_20-35-41-683.jpg?resize=1280%2C1600&ssl=1)
⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο