ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ ο Ουόλτερς και με Ρεάλ!

Ο Νέιτ Ουόλτερς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έτσι τέθηκε νοκ άουτ και από την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Ρεάλ.

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ ο Ουόλτερς και με Ρεάλ!

Ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί των υπηρεσιών και του Νέιτ Ουόλτερς από την αυριανή αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο μπασκετμπολίστας του τριφυλλιού δεν έχει αναρρώσει ακόμα και δεν έχει μπει σε ρυθμούς προπονήσεων, επομένως δεν θα είναι στη διάθεση του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Μάλιστα, ο Μαυροβούνιος τεχνικός ανέφερε: «Αν συγκρίνεις τη δική τους κατάσταση με τη δική μας είναι ξεκάθαρο πως εμείς χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο μαζί για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Δυστυχώς, ο Ουόλτερς είναι εκτός και δεν θα παίξει απέναντι στη Ρεάλ, ενώ και ο Πονίτκα με τον Γκριγκόνις έχουν μόλις πέντε προπονήσεις με την ομάδα. Είναι σημαντικό για εμάς να προετοιμαστούμε για το δύσκολο παιχνίδι με τη Ρεάλ και παράλληλα να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την ομάδα μέσα από τις προπονήσεις».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.615 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.