ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

“Θα γίνει… σπέσιαλ ο Παναθηναϊκός με Μήτογλου”!

Οι πρωινές αναφορές του Τύπου για τον Παναθηναϊκό.

Οι πρωινές αναφορές του Τύπου για τον Παναθηναϊκό.

Ο γνωστός μπασκετικός ρεπόρτερ, Τόλης Κοτζιάς, γράφει στη SportDay για την εικόνα των πράσινων στη διαβολοβδομάδα και για τον Ντίνο Μήτολου.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε παλικαρίσια τους Ιταλούς και άνετα τους Γάλλους και έτσι η ομάδα συνεχίζει ως έχει. Ή μάλλον συνεχίζει με πολύ καλύτερη ψυχολογία αφού έφτασε τις τέσσερις νίκες και αρχίζει να ελπίζει σε πολύ καλύτερα πράγματα. Δεν είναι μόνο αυτές καθ’ αυτές οι δύο νίκες που προσφέρουν αισιοδοξία για το μέλλον. Είναι κι ότι πλέον η ομάδα είναι σχεδόν πλήρης (με μόνη απουσία του Γκριγκόνις) και κυρίως πιο προπονημένη με τον Πονίτκα να έχει ενσωματωθεί πολύ καλύτερα, τον Γουόλτερς να είναι μετά τον τραυματισμό του στο σημείο που πρέπει και τον Μπέικον να έχει γίνει (περίπου) ένα με την ομάδα, δείχνοντας από παιχνίδι σε παιχνίδι τη δεινότητά του στο σκοράρισμα.

Προσοχή: μέσα σε μία εβδομάδα ο Παναθηναϊκός δεν έγινε ομαδάρα. Πήρε, όμως, δύο κρίσιμα ματς, το σκηνικό στις τάξεις του άλλαξε κι ελπίζει σε ανάλογη συνέχεια καθώς –εκτός των άλλων- δεν του λείπει η ποιότητα. Έχει παίκτες για όλα τα γούστα και το μενού θα εμπλουτιστεί μόλις επιστρέψει κι ο Γκριγκόνις. Βάλτε σε αυτή την ομάδα και τον Ντίνο Μήτογλου. Το ρόστερ θα γίνει κάτι παραπάνω από σπέσιαλ (αναλογικά και με τα χρήματα που δίνονται). Βέβαια Μήτογλου δεν υπάρχει ακόμη και συν τοις άλλοις αν –με το καλό- βγει η τιμωρία του και είναι μικρή, δεν είναι σίγουρο ότι θα τον πάρει ο Παναθηναϊκός. Σίγουρο είναι ότι θα τον θέλουν σαν τρελοί οι «πράσινοι», όπως κι ο Ολυμπιακός. Επίσης μια-δυο ομάδες απ’ την Ευρωλίγκα τον έχουν στα κιτάπια τους.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.227 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...