ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τραγωδία στο Ναύπλιο: Πέθανε ποδοσφαιριστής σε γήπεδο

Ανείπωτη θλίψη στο Ναύπλιο, καθώς ποδοσφαιριστής κατέρρευσε σε γήπεδο από ανακοπή και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Τραγωδία στο Ναύπλιο: Πέθανε ποδοσφαιριστής σε γήπεδο

Όπως αναφέρουν οι Αργολικές Ειδήσεις δυστυχώς ο 46χρονος ποδοσφαιριστής δεν τα κατάφερε παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή και κατέληξε βυθίζοντας σε ανείπωτη θλίψη την οικογένειά του και τον αθλητικό κόσμο της Αργολίδας.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής που είναι επαγγελματίας στον χώρο των τουριστικών ειδών με κατάστημα στο παλιό Ναύπλιο, κατέρρευσε αργά το απόγευμα στο γήπεδο του Δρεπάνου, κατά την διάρκεια του αγώνα Προίτος – Εθνικός Τολού.

Ο ποδοσφαιριστής του Προίτου υπέστη ανακοπή και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ναυπλίου, όπου να σημειωθεί ότι δεν εφημέρευε και άνοιξε μόνο και μόνο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον ασθενή.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.673 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκει οι γιατροί έκαναν το αδύνατο δυνατό για να τον σώσουν όμως δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Κλίμα οδύνης επικρατεί στο Νοσοκομείο Ναυπλίου που έχουν σπεύσει η οικογένεια του και οι συναθλητές του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.