ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπρινιόλι: «Δεν έχω μιλήσει ακόμα για νέο συμβόλαιο-Θα έρθει και αυτή η στιγμή»

Με συνέντευξη του σε ελληνική εφημερίδα ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Αλμπέρτο Μπρινιόλι, αναφέρθηκε στην επέκταση του συμβολαίου του.

Μπρινιόλι: «Δεν έχω μιλήσει ακόμα για νέο συμβόλαιο-Θα έρθει και αυτή η στιγμή»

Για την ανανέωση του συμβολαίου του μίλησε στη Sportday ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού υπογράμμισε ότι οι διαπραγματεύσεις για την παραμονή του στην ομάδα δεν έχουν ξεκινήσει, ωστόσο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ξεκινήσει σύντομα τις διαπραγματεύσεις.

Θυμίζουμε ότι ο Ιταλός πορτιέρε αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό τον Σεπτέμβριο του 2021 έχοντας καταγράψει έκτοτε 56 συμμετοχές, ενώ το συμβόλαιο του εκπνέει το καλοκαίρι του 2024.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.670 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ναι, το είχα δει γραμμένο αυτό, αλλά θέλω να είμαι ειλικρινής. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με κάποιον από την ομάδα για νέο συμβόλαιο. Έχω ακόμα έναν χρόνο και λίγους μήνες συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό και θα έρθει η ώρα και γι’ αυτό.

Αυτό που έχω να κάνω είναι να δείχνω σε κάθε αγώνα την αξία μου, να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και μετά υπάρχουν άνθρωποι που θα το αναλάβουν αυτό το θέμα όταν έρθει η στιγμή. Όπως έχει γίνει και με τα άλλα παιδιά στην ομάδα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.