ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κοντός: «Ο Παναθηναϊκός φτιάχνει μια ομάδα που θα δυσκολευτούν πολύ να την ακουμπήσουν»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Κοντός σχολίασε την ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ, ενώ επισήμανε πως όσες ενέργειες γίνονται θα είναι για να παρουσιαστεί το «τριφύλλι» δυνατό την επόμενη σεζόν.

Κοντός: «Ο Παναθηναϊκός φτιάχνει μια ομάδα που θα δυσκολευτούν πολύ να την ακουμπήσουν»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε την Τρίτη (21/3) ανακοίνωση και ανέφερε τα πάντα γύρω από τις εκλογές του ΕΣΑΚΕ και την επανεκλογή του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου, ωστόσο άφησε αιχμές για πεπραγμένα που συνέβησαν από την αρχή της σεζόν.

Ο Δημήτρης Κοντός μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, με αφορμή την χθεσινή ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παναθηναϊκός και αποσαφήνισε όσα ανέφεραν οι «πράσινοι» ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις κινήσεις που γίνονται ώστε το «τριφύλλι» να παρουσιαστεί δυνατό την επόμενη σεζόν.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της πράσινης ΚΑΕ, εγκωμίασε τη δουλειά που κάνει ο Χρήστος Σερέλης από τη στιγμή που ανέλαβε τον πάγκο της ομάδας και τόνισε πως πλέον ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με αρχή, μέση και τέλος, ενώ δεν θέλησε να ανοίξει τα «χαρτιά» του για τις ενέργειες που γίνονται για τον νέο προπονητή.

Δήλωση που ανάβει φωτιές από τον Ρούμπιο
Δήλωση που ανάβει φωτιές από τον Ρούμπιο 31.634 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ