ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Τσάβι Ρόκα χτύπησε διαιτητή και τιμωρήθηκε με 6μηνο αποκλεισμό! (vid)

Απίστευτες καταστάσεις με τον Τσάβι Ρόκα.

Ο Τσάβι Ρόκα χτύπησε διαιτητή και τιμωρήθηκε με 6μηνο αποκλεισμό! (vid)

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού και νυν της ΑΕΚ Λάρνακας, Τσάβι Ρόκα, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 6 μηνών απ’ τους αγωνιστικούς χώρους για «χειροδικία εις βάρος διαιτητή».

Ο Τσάβι Ρόκα μετά το τέλος του πρόσφατου αγώνα της ΑΕΚ Λάρνακας με τον Απόλλωνα Λεμεσού σύμφωνα με μαρτυρίες χτύπησε αρχικά τον προπονητή του Απόλλωνα και στη συνέχεια χειροδίκησε και ενάντια του 4ου διαιτητή.

Για τον λόγο αυτό τιμωρήθηκε με 6μηνο αποκλεισμό, όπως ανακοίνωσαν τα πειθαρχικά όργανα της κυπριακής Λίγκας.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.729 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επέδειξε αντιαθλητική συμπεριφορά μετά το τέλος του αγώνα κατά την είσοδο στα αποδυτήρια προς τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας (τον έσπρωχνε) και ακολούθως επιτέθηκε στον 4ο διαιτητή του αγώνα (τον οποίο κτύπησε στη κοιλιακή χώρα με τον αγκώνα και τον κτύπησε στο λαιμό με το χέρι του) κατά παράβαση των άρθρων 4(γ) και 9(ε) και 9(η) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο και ποινή αποκλεισμού μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου 2023».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.