ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Κουρμπέλης αποφασίζει: Παναθηναϊκός ή Τουρκία

Καθοριστικές οι επόμενες ώρες για το θέμα Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό.

Ο Κουρμπέλης αποφασίζει: Παναθηναϊκός ή Τουρκία

Καθοριστικές οι επόμενες ώρες για το θέμα Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό.

Οι “πράσινοι” έχουν καταθέσει τη δική τους πρόταση στον διεθνή άσο για ανανέωση συμβολαίου και παραμονή, τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής έχει στα χέρια του και μεγάλη προσφορά από την Τουρκία. Η Τραμπζονσπορ είναι αυτή που θέλει να κάνει δικό της τον “Κούρμπε” και φέρεται να του δίνει τριετές συμβόλαιο με αποδοχές κοντά στο 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Η πρόταση των “πράσινων” δε φτάνει αυτό το ποσό και ο ποδοσφαιριστής καλείται να πάρει την απόφασή του. Πάντως, η υπόθεση δεν αναμένεται να τραβήξει πολύ. Άλλωστε, πρόσφατα ο ίδιος ο παίκτης είχε πει ότι το θέμα δε θα γίνει σίριαλ. Τις επόμενες ώρες αναμένεται η οριστική απάντηση του Κουρμπέλη και θα γίνει γνωστό αν θα συνεχίσει να φοράει τα πράσινα ή θα μεταβεί στην Τουρκία.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.