ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

«Έχω σκοτώσει τη γυναίκα μου» – Συναγερμός σε αεροσκάφος που έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Αθήνα

Συναγερμός σήμανε χθες στην Αθήνα, όταν ένας επιβάτης πτήσης που είχε απογειωθεί από την Στουτγκάρδη είπε στην αεροσυνοδό ότι έχει σκοτώσει την γυναίκα του και πετάει για να ξεφύγει από τις αρχές.

«Έχω σκοτώσει τη γυναίκα μου» - Συναγερμός σε αεροσκάφος που έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Αθήνα

Συναγερμός σήμανε χθες στην Αθήνα, όταν ένας επιβάτης πτήσης που είχε απογειωθεί από την Στουτγκάρδη είπε στην αεροσυνοδό ότι έχει σκοτώσει την γυναίκα του και πετάει για να ξεφύγει από τις αρχές.

Το αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Αθηνών, ωστόσο, τελικά αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για… κακόγουστη φάρσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο 56χρονος Γερμανός είπε αρχικά σε έναν άνδρα της ασφάλειας του αεροδρομίου: «Φεύγω γιατί σκότωσα τη γυναίκα μου».

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.489 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέχρι ο άνδρας της ασφάλειας να συνειδητοποιήσει τι έγινε, το αεροπλάνο απογειώθηκε. Ο 56χρονος δεν σταμάτησε, όμως εκεί. Στη συνέχεια, απευθύνθηκε στην αεροσυνοδό και της είπε: «Ξέρετε, έφυγα βιαστικά με την πτήση, γιατί σκότωσα την γυναίκα μου».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αεροσυνοδός πανικοβλήθηκε και ενημέρωσε τον πιλότο, ο οποίος προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο Αθηνών, έπειτα από σχετική συνεννόηση που είχε με τις ελληνικές και γερμανικές αρχές.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 56χρονο Γερμανό, πήραν τα στοιχεία του και στη συνέχεια επικοινώνησαν με την γυναίκα του, η οποία ήταν ζωντανή. Τότε, όπως μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός, ο Γερμανός γελώντας, παραδέχτηκε ότι έκανε πλάκα. Αύριο, πάντως, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, με την κατηγορία της παρακώλυσης συγκοινωνιών.

Πηγή: enikos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.