ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: Πολύ καλύτερος επιθετικά φέτος ο Παναθηναϊκός – Νίκησε με πειστικό τρόπο στην Τρίπολη

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε στις περισσότερες λύσεις που διαθέτει δημιουργικά πλέον ο Παναθηναϊκός, ενώ ανέφερε τις πρώτες εκτιμήσεις για τους τραυματίες Πάλμερ-Μπράουν και Σπόραρ.

Νικολογιάννης: Πολύ καλύτερος επιθετικά φέτος ο Παναθηναϊκός – Νίκησε με πειστικό τρόπο στην Τρίπολη

«Ο Παναθηναϊκός έκανε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που είχε να νικήσει επτά χρόνια και το έκανε με πάρα πολύ πειστικό τρόπο. Η παρουσία του Λοντίγκιν δείχνει ότι ο Γιοβάνοβιτς τον θεωρεί το ίδιο σημαντικό με τον Μπρινιόλι. Θέλω να σταθώ και στον Αράο, παίζει πιο κάθετα και πιο γρήγορα από τον Ρούμπεν, ανεβάζει την ομάδα, αλλά είναι και λίγο πιο ευάλωτη. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Παναθηναϊκός παρουσίασε αυτή την εικόνα απέναντι στον Αστέρα παρά τις εννιά αλλαγές και πως σε δύο ματς που πέρυσι είχε δύο γκολ, φέτος έβαλε εννιά. Είναι πολύ καλύτερος φέτος δημιουργικά και επιθετικά», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε το δεύτερο γκολ των «πράσινων» ως το πιο σημαντικό του αγώνα, γιατί με το 1-2 μπήκαν με άλλον αέρα στο δεύτερο ημίχρονο.

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά στους τραυματισμούς των Πάλμερ-Μπράουν και Σπόραρ ο Tάσος Νικολογιάννης ανέφερε πως οι πρώτες εκτιμήσεις για τον Αμερικανό στόπερ είναι ότι χάνει τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με ΠΑΟΚ, Μακάμπι Χάιφα και Ατρόμητο, ενώ ο Σλοβένος επιθετικός πιθανότατα δεν προλαβαίνει τον «δικέφαλο του Βορρά».

«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ»
«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ» 4.506 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.