Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στη Λεωφόρο το ματς με τη Ρεν!

Παναθηναϊκός: Στη Λεωφόρο το ματς με τη Ρεν!

Στη Λεωφόρο θα γίνει όπως όλα δείχνουν το ματς του Παναθηναϊκού με τη Ρεν.

Από την Παρασκευή που έγινε γνωστό ότι μπαίνει… λουκέτο στο ΟΑΚΑ, στον Παναθηναϊκό βρίσκονται σε διαδικασία για να δουν που θα γίνει το παιχνίδι με τη Ρεν στις 26 Οκτωβρίου.

Οι πράσινοι λοιπόν ζήτησαν από την UEFA να αγωνιστούν στην φυσική τους έδρα στη Λεωφόρο, στην οποία έπαιξαν κόντρα στην Μαρσέιγ για τον 3ο προκριματικό του Champions League.

Η UEFA εξετάζει το ενδεχόμενο αυτό και λόγω της κατάστασης θα είναι πιο διαλλακτική αναφορικά με τις προϋποθέσεις που θα θέσει. Σίγουρα θα ζητήσει κάποια έξτρα πράγματα να γίνουν στο γήπεδο της Λεωφόρου, προκειμένου να μπορεί να φιλοξενήσει ματς Γιουρόπα Λιγκ.

Σε όλα αυτά πρέπει να προσθέσουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα μπει… μέσα οικονομικά σε σχέση με τα έσοδα που είχε υπολογίζει να έχει από τα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ.

«Τον είδα κι είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”»: Ο Κρητίκαρος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος της Παιανίας
POPULAR NOW «Τον είδα κι είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”»: Ο Κρητίκαρος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος της Παιανίας

Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και η ζήτηση θα είναι πάρα πολύ μεγάλη και δεν θα μπορούν όσοι φίλοι της ομάδας θέλουν να παρακολουθήσουν το ματς από κοντά.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ