ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βοτανικός- Διπλή ανάπλαση: Τι ισχύει μετά την αλλαγή Δημάρχου Αθηναίων

Πολλά τα ερωτήματα των φίλων του Παναθηναϊκού για τον Βοτανικό.

Βοτανικός- Διπλή ανάπλαση: Τι ισχύει μετά την αλλαγή Δημάρχου Αθηναίων

Ο Κώστας Μπακογιάννης ηττήθηκε στις δημοτικές εκλογές από τον Χάρη Δούκα, ο οποίος θα είναι ο νέος δήμαρχος Αθηναίων. Έτσι, λοιπόν, το κυρίαρχο ερώτημα των φίλων του «τριφυλλιού» είναι «και τώρα τι γίνεται με το γηπεδικό και τον Βοτανικό;».

Αρχικά, πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι δεν αλλάζει κάτι. Κι αυτό διότι οι υπογραφές με την κοινοπραξία ΑΚΤΩΡ – ΤΕΡΝΑ – Μυτιληναίος για το μεγάλο έργο έχουν πέσει και το μόνο που απομένει είναι η έναρξη της κατασκευής. Όλα όσα είχαν να κάνουν με τη δημοτική αρχή έχουν ξεπεραστεί.

Επίσης, η παράταξη που εκπροσωπεί ο κ. Δούκας έχει ταχθεί υπέρ της διπλής ανάπλασης, όπως έχει φανεί και από τις ψηφοφορίες στο δημοτικό συμβούλιο. Ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων είναι κι αυτός σύμφωνος με το μεγάλο έργο και το γήπεδο του «τριφυλλιού» στον Βοτανικό. Αναμένεται, φυσικά, με ενδιαφέρον η πρώτη τοποθέτησή του επί του θέματος μετά την εκλογή του στη δημαρχία.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.220 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.