Blogs

Φώτης το… τανκ

Ο Βασίλης Μοιρώτσος γράφει για το φαινόμενο Ιωαννίδη που τρελαίνει Ελλάδα και Ευρώπη.

Η εικόνα του Φώτη Ιωαννίδη με τον Παναθηναϊκό έχει αρχίσει να ανεβάζει τη χρηματιστηριακή αξία του παίκτη από την περσινή περίοδο. Ο Ελληνας επιθετικός είχε δείξει μεγάλη βελτίωση, κέρδισε με το… σπαθί του τη θέση του διεκδικητή του βασικού φορ στον Παναθηναϊκό. Και φέτος εκτοξεύεται.

Κι αν το δείγμα που είχαμε ήταν μόνο με τους πράσινους, πλέον είναι και με την εθνική ομάδα. Σε ένα ματς απέναντι σε αντιπάλους παγκόσμιας κλάσης, όπως ο Φαν Ντάικ και ο Ακε, ο Ιωαννίδης είχε τη Δευτέρα το βράδυ μια εκπληκτική εικόνα στο ματς με την Ολλανδία. Μια εικόνα που έφερε χαμόγελα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι βλέπουν τον Ελληνα επιθετικό τους να ανεβάζει συνεχώς τις μετοχές του.

Αργά ή γρήγορα για τον Ιωαννίδη θα φτάσει πρόταση στα γραφεία του Παναθηναϊκού. Αλλά με αυτές τις εμφανίσεις, η πρόταση θα πρέπει να είναι πάρα πολύ μεγάλη για να μπουν οι πράσινοι σε συζητήσεις. Αν συνεχίσει έτσι είναι δεδομένο πως θα αποτελέσει πιθανότατα ακόμα και τη μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία των πράσινων.

Γιατί ο σέντερ φορ… πληρώνεται περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Ηδη ο Ιωαννίδης βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, πολλοί σκάουτερς έρχονται στην Ελλάδα για να τον δουν από κοντά και μοιάζει σίγουρο πως οι προτάσεις θα έρθουν πολύ σύντομα στον Παναθηναϊκό.

Σαφώς και κανείς δεν μπορεί να κόψει τον δρόμο σε ένα παιδί 23 ετών. Μοιάζει με θέμα χρόνου πότε θα θαυμάζουμε το… τανκ του Παναθηναϊκού σε ένα άλλο πρωτάθλημα, με ένα μεγάλο συμβόλαιο. Αλλά μέχρι να συμβεί αυτό οι πράσινοι έχουν στα χέρια τους ένα διαμάντι που εκείνοι έφτιαξαν. Έναν παίκτη που δε… μασάει να τα βάλει με τους καλύτερους και το κάνει με επιτυχία. Ένα παιδί που στις πρώτες μέρες του στον Παναθηναϊκό και στις πρώτες του εμφανίσεις αναρωτιόσουν αν ποτέ θα φτάσει σε επίπεδο να αποτελεί βασική επιλογή των πράσινων. Και τώρα ούτε που… σκεφτόμαστε να τον βλέπουμε εκτός.

Exit mobile version