Ποδόσφαιρο

Θολωμένη η ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Ψάχνουμε ποιος πέταξε την κροτίδα κι ας μην μπορούσε να προκαλέσει το παραμικρό τόσο μακριά που έπεσε»

Θολωμένη η ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Ψάχνουμε ποιος πέταξε την κροτίδα κι ας μην μπορούσε να προκαλέσει το παραμικρό τόσο μακριά που έπεσε»

Από τη μια ο Ολυμπιακός τονίζει ότι ψάχνει να βρει τον οπαδό που πέταξε την κροτίδα, αλλά σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσθέτει ότι αυτή δεν... προκάλεσε το παραμικρό γιατί έπεσε μακριά!

Από τη μια ο Ολυμπιακός τονίζει ότι ψάχνει να βρει τον οπαδό που πέταξε την κροτίδα, αλλά σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσθέτει ότι αυτή δεν… προκάλεσε το παραμικρό γιατί έπεσε μακριά!

Πρόκειται, φυσικά, για ενημέρωση – μνημείο από τους Πειραιώτες μετά τα όσα τραγικά συνέβησαν στο “Γ. Καραϊσκάκης” και οδήγησαν στον τραυματισμό του Χουάνκαρ και φυσικά στη διακοπή του ντέρμπι.

Αναλυτικά

«Από την Κυριακή το βράδυ με τη χρήση τεχνικών μέσων και μαρτυρίες των φιλάθλων μας προσπαθούμε να εντοπίσουμε τον άνθρωπο που έριξε την κροτίδα στο ντέρμπι και ας είναι πλέον βέβαιο από όλα τα οπτικοακουστικά μέσα ότι πέφτει μακριά απο τους παίκτες του ΠΑΟ και προφανώς δεν μπορεί να τους προκαλέσει το παραμικρό.

«Τον είδα κι είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”»: Ο Κρητίκαρος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος της Παιανίας
POPULAR NOW «Τον είδα κι είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”»: Ο Κρητίκαρος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος της Παιανίας

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δε θα ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές και στον συγκεκριμένο θα απαγορευτεί δια βίου η είσοδος στο «Γ. Καραισκάκης».

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ