Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Kαθαρή» η μαγνητική του Βιλένα – Ανοικτό να προλάβει Λαμία

Παναθηναϊκός: «Kαθαρή» η μαγνητική του Βιλένα – Ανοικτό να προλάβει Λαμία

H μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Τόνι Βιλένα. ήταν καθαρή και έτσι ο Ολλανδός ενδέχεται να είναι διαθέσιμος για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στη Λαμία.

Ανακούφιση με Βιλένα στον Παναθηναϊκό!

Ο Ολλανδός χαφ του “τριφυλλιού” είχε ανησυχήσει τους ανθρώπους της ομάδας στην αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Πανσερραϊκό όταν βρέθηκε στο έδαφος πιάνοντας το γονατο του, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Τσέριν λίγο αργότερα.

Ο Βιλένα υποβλήθηκε σε μαγνητική προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση του. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας καθώς η μαγνητική ήταν καθαρή, με τον παίκτη του Παναθηναϊκού να έχει μόνο ορισμένες ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο.

Έτσι αναμένεται να μείνει μόνο μια με δυο ημέρες εκτός προπονήσεων και στη συνέχεια να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

«Τον είδα κι είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”»: Ο Κρητίκαρος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος της Παιανίας
POPULAR NOW «Τον είδα κι είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”»: Ο Κρητίκαρος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος της Παιανίας

Με λίγα λόγια παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προλάβει και το ματς του Σαββάτου με την Λαμία, ωστόσο αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ