ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ευρωλίγκα: Για την τέταρτη σερί νίκη στο «κάστρο» του ο Παναθηναϊκός AKTOR

Η δράση στην Ευρωλίγκα συνεχίζεται, με πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια την Πέμπτη (23/11), ένα από τα οποία είναι αυτό του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ.

Ευρωλίγκα: Για την τέταρτη σερί νίκη στο «κάστρο» του ο Παναθηναϊκός AKTOR

Μετά την… μπόλικη δράση της προηγούμενης «διαβολοβδομάδας», η Ευρωλίγκα επιστρέφει στο συνηθισμένο της πρόγραμμα, με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στην πρώτη μέρα της 10ης αγωνιστικής.

Ξεκινώντας από το ματς με… ελληνικό ενδιαφέρον, ο Παναθηναϊκός AKTOR συνεχίζει τις εντός έδρας αναμετρήσεις, καθώς φιλοξενεί τη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» διανύουν το καλύτερό τους διάστημα στη σεζόν καθώς μετρούν τρία σερί ροζ φύλλα, σερί το οποίο φιλοδοξούν να επεκτείνουν, κόντρα σε μία ομάδα με την οποία ισοβαθμούν, επομένως αποτελεί και άμεσο ανταγωνιστή.

Η Βαλένθια κάθε άλλο παρά εύκολος αντίπαλος είναι, καθώς με τις «ενέσεις» ποιότητας, όπως ο Μπάρον Ντέιβις και ο Σέμι Οτζελέγε, που έκανε το καλοκαίρι, διανύει μια πολύ καλή πορεία και δείχνει να έχει υψηλότερο «ταβάνι» από πέρυσι. Το σύνολο του Μουμπρού δέχεται μόλις 73,1 πόντους κατά μέσο όρο (πρώτη επίδοση στην Ευρωλίγκα), αρέσκεται στο χαμηλό τέμπο και πλην κάποιων εξαιρέσεων, μετατρέπει σε ντέρμπι τα παιχνίδια της.

Προσθέστε σε αυτό τη δεδομένη κούραση που υπάρχει σε αμφότερες τις ομάδες μετά τη «διαβολοβδομάδα» αλλά και τα ματς πρωταθλήματος, και η λογική λέει πως θα πάμε σε ματς λίγων κατοχών με χαμηλούς ρυθμούς. Ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι το φαβορί λόγω έδρας, όμως το ματς θα είναι πιθανότατα ντέρμπι, επομένως ένα +5,5 στη Βαλένθια σε συνδυασμό με Under 154,5 στα 3,80 στο BetBuilder της Stoiximan, έχει ενδιαφέρον.

Από τα υπόλοιπα ματς, στοιχηματικό ενδιαφέρον βλέπουμε στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Άλμπα στο «WiZink Center». Για το φαβορί δεν τίθεται θέμα, καθώς πολύ δύσκολα οι Μαδριλένοι δεν θα κάνουν το 9/9 κόντρα στην ουραγό Άλμπα, που έχει μόνο μία νίκη.

Αυτό που έχει σημασία, είναι πόση διάθεση θα έχει η Ρεάλ να πάει ψηλά το σκορ, κόντρα σε ένα σύνολο που δεν… αρέσκεται στην άμυνα, κάτι που μπορεί να φέρει «βροχή» καλαθιών στην ισπανική πρωτεύουσα.

Γενικά, το ματς προβλέπεται να καταλήξει άνετα στη Ρεάλ, η οποία θα ψάξει και αντίδραση για την πρώτη της ήττα στη σεζόν, που ήρθε στο ισπανικό πρωτάθλημα δια χειρός Μάλαγα. Ένα -16,5 στην Ρεάλ σε συνδυασμό με Over 168,5 στα 3,40 στο BetBuilder της Stoiximan, δείχνει πιθανό αν η «βασίλισσα» έχει… όρεξη.

Τέλος, πολύ ωραίο ματς αναμένεται και στην Ιταλία μεταξύ της Βίρτους Μπολόνια και της Φενέρ. Οι Ιταλοί θα ψάξουν αντίδραση μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό AKTOR , όπως και οι Τούρκοι μετά την απώλεια από τη Μακάμπι.

Το ενδιαφέρον είναι πως το σύνολο του Λούκα Μπάνκι έχει μία από τις καλύτερες έδρες με ρεκόρ 4-1, ενώ από την άλλη η Φενέρ έχει μόλις 1 «διπλό» σε 5 προσπάθειες. Η Βίρτους, επομένως, είναι το φαβορί, και το -2,5 στη Βίρτους σε συνδυασμό με Over 161,5 στα 3,65 στο BetBuilder της Stoiximan έχει πολύ ενδιαφέρον.

*Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.