ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Επεισόδια στου Ρέντη: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ.

Με τη συμμετοχή και της ΕΥΠ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των χούλιγκανς που επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις και του δράστη που εκτόξευσε τη φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Κρατικό της Νίκαιας

Επεισόδια στου Ρέντη: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ.

Μαχαίρια, φωτοβολίδες και άλλα «πολεμοφόδια» συνέλεξε η αστυνομία κατά τον έλεγχο στο κλειστό του Ρέντη, μετά τα επεισόδια και την επίθεση στις δυνάμεις της Αστυνομίας, αποτέλεσμα της οποίας ήταν ο σοβαρότατος τραυματισμός του 31χρονου άνδρα των ειδικών δυνάμεων.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα ευρήματα από το γήπεδο, μέσω των οποίων αποδεικνύεται ότι η επίθεση στις δυνάμεις της αστυνομίας ήταν προσχεδιασμένη.

Δείτε τις φωτογραφίες με τα «πολεμοφόδια» των οπαδών στο κλειστό του Ρέντη:

Πού στρέφονται οι έρευνες για την επίθεση στον 31χρονο αστυνομικό – Συμμετέχει και η ΕΥΠ

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του δράστη που ευθύνεται για τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού ο οποίος εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.493 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, οι Αρχές επικεντρώνονται στα 40 άτομα από τους συνολικά 424 προσαχθέντες. Πρόκειται για άτομα που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για ναρκωτικά, επεισόδια, σωματικές βλάβες αλλά και για παράβαση του νόμου περί όπλων

Παράλληλα, επτά άτομα μεταξύ των οποίων και σεσεισμένα αρνήθηκαν μετά την προσαγωγή τους να δώσουν δακτυλικά αποτυπώματα, δείγμα DNA αλλά και δείγμα προκειμένου να διαπιστώσουν οι αστυνομικοί αν υπάρχουν ίχνη πυρίτιδα που θα τους συνδέει με το πιστόλι που εκτόξευσε την ναυτική φωτοβολίδα προς τον 31χρονο αστυνομικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Αρχές θα προσπαθήσουν με τα δείγματα που έχουν στην κατοχή τους να συνδέσουν κάποια πρόσωπα με τα αντικείμενα που έχουν βρεθεί στους χώρους του γηπέδου, όπως καμένα ρούχα που επιχείρησαν οι δράστες να κάψουν στις τουαλέτες του γηπέδου για να σβήσουν τα ίχνη τους, υπολείμματα από αυτοσχέδιους μηχανισμούς, φωτοβολίδες, κροτίδες και άλλα μεταλλικά αντικείμενα που έχουν σταλεί στη Διεύθυνση εγκληματικών ερευνών για ανάλυση.

Υπενθυμίζεται ότι από τους 424 προσαχθέντες αφέθηκαν νωρίτερα ελεύθεροι όλοι, χωρίς να υπάρξει καμία σύλληψη.

Στη διυπουτργική μετείχε και ο διευθυντής της αντιτρομοκρατικής, γεγονός που αποτυπώνει τις προεκτάσεις του θέματος, αλλά και τη σοβαρότητα με την οποία το αντιμετωπίζει η κυβέρνηση.

Πηγή: skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.