ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αταμάν: «Ο Χουάντσο θα παίξει με τη Βιλερμπάν, θα πάρει και λεπτά ο Καλαϊτζάκης γιατί τα αξίζει»

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Αταμάν: «Ο Χουάντσο θα παίξει με τη Βιλερμπάν, θα πάρει και λεπτά ο Καλαϊτζάκης γιατί τα αξίζει»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μετά τη “διαβολοβδομάδα” στην Euroleague είναι πάντα δύσκολο να βάλεις στο μυαλό σου στο πρωτάθλημα. Ξεκινήσαμε με πολύ αργό τέμπο και ο ΠΑΟΚ βρήκε αυτοπεποίθηση. Όταν παίξαμε με τον Σλούκα και με τον Μπαλτσερόφσκι στη πεντάδα πήραμε μια διαφορά. Πήραμε βοήθειες και από τον Καλαϊτζάκη, που έδωσε πόντους στον αιφνιδιασμό και ήταν πολύ καλός στην άμυνα. Και ο Ναν ως συνήθως ήταν πολύ καλός. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε κάποιες διαφορές, αλλά είναι λογικό. Με τις έξυπνες κινήσεις του Σλούκα όμως δεν είχαμε πρόβλημα και πήραμε μια καθαρή νίκη».

Για την κατάσταση των Χουάντσο και Γκριγκόνις: «Πιστεύω ότι με τη Βιλερμπάν θα είναι και οι δύο στο παρκέ. Ο Χουάντσο έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και θα είναι στο παιχνίδι. Ο Γκριγκόνις έχει ένα πρόβλημα, δεν είναι σοβαρό και ελπίζω ότι θα είναι μαζί μας. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Θα γυρίσει και ο Παπαπέτρου και θα δούμε. Ο Καλαϊτζάκης ήταν πολύ καλός και ίσως πάρει κι εκείνος λεπτά συμμετοχής κόντρα στη Βιλερμπάν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.