ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αταμάν: «Eίμαι αναστατωμένος που χάσαμε το Κύπελλο – Δεν παίξαμε καλό μπάσκετ στο τουρνουά»

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Παναθηναϊκού AKTOR από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου OΠΑΠ.

Αταμάν: «Eίμαι αναστατωμένος που χάσαμε το Κύπελλο - Δεν παίξαμε καλό μπάσκετ στο τουρνουά»

Αναστατωμένος δήλωσε για την απώλεια του Κυπέλλου ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟREργκίν Αταμάν.

Ο Τούρκος τεχνικός, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στον τελικό, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι στον τελικό, παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλό μπάσκετ στη διάρκεια του Final 8, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητα για τους «πράσινους» αποτελούν το πρωτάθλημα και η Εuroleague.

Μεταξύ άλλων, ο Εργκίν Αταμάν, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ανέλυσε τα στοιχεία που έκριναν το ματς, δίνοντας βάση στην εικόνα του Ναν, αλλά και την απουσία του Βιλντόσα.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.180 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν το λέω επειδή χάσαμε, αλλά το λέω από την αρχή. Όποιος κερδίσει ή χάσει, θα το ξεχάσει αύριο. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα και άξιζε να κερδίσει. Εμείς δεν παίξαμε καλό μπάσκετ στο τουρνουά, ειδικά στην επίθεση, ενώ ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλή άμυνα.

Το ματς ήταν στην ισορροπία όταν οι διαιτητές δεν έδωσαν το φάουλ στον Γκριγκόνις και δέχτηκα τεχνική ποινή. Ήταν μια σημαντική απόφαση. Δεν ψάχνω δικαιολογίες, ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα και άξιζε να κερδίσει. Είμαι αναστατωμένος που χάσαμε το Κύπελλο, αλλά για μας ο μεγάλος στόχος είναι η Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα, όπου έχουμε πλεονέκτημα στη βαθμολογία

Ο Μπαλτσερόφσκι ήταν στο ρόστερ γιατί ο Βιλντόσα ήταν τραυματίας. Όμως είναι ο τρίτος μας σέντερ και σήμερα ειδικά πήραμε τα καλύτερα λεπτά μας στο ‘5’ από τον Μήτογλου

Έχουμε κι άλλες επιλογές πέρα από τον Ναν, αλλά σήμερα και ο Σλούκας και ο Γκριγκόνις ήταν άστοχοι και δεν ήταν εύκολο να αντεπεξέλθουμε απέναντι στους ψηλούς του Ολυμπιακού και ειδικά τον Φαλ. Ο Ναν δεν ένιωσε τόσο άνετα όπως τα προηγούμενα παιχνίδια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.