ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Focus στη Λαμία για το “διπλό”

O Παναθηναϊκός έχει μπει σε mood Λαμίας συνεχίζοντας την προετοιμασία του για το Κυριακάτικο ματς.

Παναθηναϊκός: Focus στη Λαμία για το

Σε ρυθμούς Λαμίας έχει μπει ο Παναθηναϊκός μετά και την επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις την Τετάρτη. Οι “πράσινοι” θέλουν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας την οποία νίκησαν 3-1 στη Λεωφόρο για την 5η αγωνιστική των playoffs και έχουν ακόμη 5+1 τελικούς για να ολοκληρώσουν τη χρονιά με απόλυτη επιτυχία.

Το τριφύλλι πάει συσπειρωμένο στη Λαμία την Κυριακή για να αντιμετωπίσει μια ομάδα η οποία θα σκυλιάσει για να κόψει βαθμούς, όμως η ψυχολογική κατάσταση της ομάδας και η δίψα για τον τίτλο είναι τα κύρια συστατικά για τη νίκη. Με τον Παναθηναϊκό να βγάζει χαρακτήρα στα δύσκολα και τον Φατίχ Τερίμ να κάνει άψογη διαχείριση η ομάδα θέλει να χτίσει ένα σημαντικό σερί ενόψει και του ντέρμπι της επόμενης Τετάρτης με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια εκεί όπου με νίκη θα έχει πολλές ελπίδες για τον τίτλο.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν θα περάσει… ως μια απλή υπόθεση για τον Παναθηναϊκό ο οποίος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και έχει ακόμη τρεις προπονήσεις για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.913 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διψασμένος και συγκεντρωμένος στον στόχο του ο Παναθηναϊκός θα πάει στη Λαμία για να κάνει ό,τι έκανε και στο ματς του πρώτου γύρου όπου με ατσάλινο χαρακτήρα επικράτησε 2-1 και θα συνεχίσει να παλεύει για τον τίτλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.