Μπάσκετ

Τα τελευταία νέα για Χουάντσο που επιστρέφει στην Αθήνα

Τα τελευταία νέα για Χουάντσο που επιστρέφει στην Αθήνα

Τα τελευταία δεδομένα αναφορικά με την συμμετοχή του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στο Game 5.

Ευχάριστα νέα στις τάξεις του Παναθηναϊκού, καθώς ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ επιστρέφει την Μ. Παρασκευή στην Αθήνα και παραμένει ερωτηματικό το αν θα αγωνιστεί στο Game 5 κόντρα στην Μακάμπι, με τις πιθανότητες ωστόσο να μην είναι υπέρ του.

Μετά το σπουδαίο διπλό του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι στο Game 4 κόντρα στην Μακάμπι, ήρθαν χαρμόσυνα νέα και από την περίπτωση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Όπως ανέφερε έγινε γνωστό, ο Ισπανός φόργουορντ των “πρασίνων” ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα και πλέον επιστρέφει το πρωί της Μ. Παρασκευής στην Αθήνα. Ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του στο καθοριστικό Game 5, με τις πιθανότητες ωστόσο να μην είναι υπέρ του.

Όπως επίσης αναφέρθηκε ο Χουάντσο είναι ιδιαίτερα καταβεβλημένος με την περιπέτεια που πέρασε, η οποία τον κράτησε 8 μέρες στο νοσοκομείο στην Ισπανία. Ωστόσο ο παίκτης του τριφυλλιού θα ενσωματωθεί με την αποστολή του Παναθηναϊκού τις επόμενες μέρες, αλλά η συμμετοχή του στο Game 5 κόντρα στην Μακάμπι φαντάζει δύσκολη.

Μετά τον Οσμάν: Μένει ο Χουάντσο, κανένα θέμα Ρεάλ!
POPULAR NOW Μετά τον Οσμάν: Μένει ο Χουάντσο, κανένα θέμα Ρεάλ!

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ