Μπάσκετ

Ναν: «Μιλήσαμε με τον Σλούκα και είπαμε πως πρέπει να παίξουμε μαζί»

Ναν: «Μιλήσαμε με τον Σλούκα και είπαμε πως πρέπει να παίξουμε μαζί»

Όλα όσα ανέφερε ο Κέντρικ Ναν μετά τη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε για τα όσα είπε με τον Κώστα Σλούκα πριν το Game 4 του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Amerikanos24:

Για την ισοφάριση της σειράς σε 2-2: «Δείξαμε ποιοι είμαστε απόψε. Μεγάλη αναγνώριση σε όλους που συνέβαλαν στην τελική προσπάθεια. Είναι δύσκολο να κερδίσεις εδώ, παρόλο που το γήπεδο είναι μισογεμάτο. Τα καταφέραμε αμυντικά.

Για την ατομική του απόδοση: «Έπρεπε να παίξω καλύτερα. Ξέρω ότι είναι ομαδική προσπάθεια, αλλά έπρεπε να το κάνω, έπρεπε να παίξω καλύτερα και να είμαι αυτός που είμαι για την ομάδα και να τα καταφέρω. Όχι μόνο επιθετικά αλλά και αμυντικά. Έπαιζα με τέσσερα φάουλ και προσπάθησα να παίξω χωρίς να κάνω φάουλ και τα κατάφερα. Είχα κάποιες μεγάλες άμυνες όταν μετρούσε και πήραμε τη νίκη».

Για την συνεργασία του με τον Σλούκα: «Μιλήσαμε πριν το παιχνίδι και το μόνο πράγμα που είπαμε είναι ότι πρέπει να το κάνουμε μαζί. Ένας παίκτης δεν θα νικήσει αυτή την ομάδα, οπότε έπρεπε να το κάνουμε μαζί. Ήρθαμε μαζί απόψε και μας βγήκε σε καλό».

Ανάρτηση Γιαννακόπουλου για το διπλό στο ΣΕΦ! (pics)
POPULAR NOW Ανάρτηση Γιαννακόπουλου για το διπλό στο ΣΕΦ! (pics)

Για τον Πάρη Δερμάνη: «Ήταν μια ατυχής κατάσταση στην προπόνηση. Ο Πάρης σημαίνει πολλά για εμάς, κάνει τόσα πολλά για αυτόν τον σύλλογο. Είναι κάθε μέρα εκεί και δουλεύει σκληρά και ελπίζουμε να γίνει καλά και να είναι πίσω μαζί μας την Τετάρτη που θα παίξουμε»

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ