Μπάσκετ

Για το 1-0 κόντρα στον Άρη στη γιορτή του ΟΑΚΑ ο επτάστερος!

Για το 1-0 κόντρα στον Άρη στη γιορτή του ΟΑΚΑ ο επτάστερος!

O πρωταθλητής Ευρώπης, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, μετά το έβδομο αστέρι στη φανέλα, φιλοξενεί στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, τον Άρη, απόψε στις 20:00, στο Game 1 των ημιτελικών με τον Άρη.

Στροφή στη Stoiximan Basket League για τον Παναθηναϊκό AKTOR και δοκιμασία κόντρα στον Άρη. Το «τριφύλλι» λίγες ημέρες μετά τη στέψη του ως πρωταθλητής Ευρώπης στο Βερολίνο, ξεκινάει την προσπάθεια και για την επιστροφή του στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν υποδέχεται (20:00 ) εκείνη του Γιάννη Καστρίτη για τα ημιτελικά της Stoiximan Basket League. Υπενθυμίζεται ότι η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες. Το επόμενο ραντεβού έχει οριστεί για την Κυριακή (2/6, 16:45) στο Αλεξάνδρειο.

Η ψυχολογία του «τριφυλλιού» είναι στα… ουράνια μετά τον θρίαμβο στη Γερμανία και σκοπεύει με τη φόρα που έχει να «σκουπίσει» τους «κίτρινους» για να περάσει στους τελικούς της διοργάνωσης. Εξάλλου, το γεγονός ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα μέσα σε 10 ώρες λέει πολλά για το κλίμα που επικρατεί στους «πράσινους».

Βεβαίως, πρέπει ο Παναθηναϊκός AKTOR να παρουσιαστεί συγκεντρωμένος απέναντι στον Άρη, ο οποίος έχει αποδείξει πολλάκις ότι δεν παρατάει κανένα παιχνίδι. Άλλωστε, είχε επικρατήσει 73-70 στο ΟΑΚΑ στον αγώνα των δύο ομάδων για την κανονική περίοδο.

Μετά τον Οσμάν: Μένει ο Χουάντσο, κανένα θέμα Ρεάλ!
POPULAR NOW Μετά τον Οσμάν: Μένει ο Χουάντσο, κανένα θέμα Ρεάλ!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε το 2-0 στη σειρά με τον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά, επικρατώντας 84-66 εντός έδρας, ενώ από το Παλατάκι πέρασε με δυσκολία, λυγίζοντας τον «δικέφαλο του Βορρά» με 99-96.

Φυσικά θα υπάρξει μια γιορτή στο ΟΑΚΑ πριν το ματς, αφού στην οροφή θα ανέβει το λάβαρο με το ΕΒΔΟΜΟ ΤΡΟΠΑΙΟ, αλλά θα υπάρξει και live με…. Νίνο και “Μέχρι Τέλους”!

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ