ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τοποθετήθηκε για το μέλλον του ο Γιαννούλης!

Τι ανέφερε για τις προτάσεις που έχει από Ελλάδα.

Τοποθετήθηκε για το μέλλον του ο Γιαννούλης!

Ο 28χρονος άσος, λοιπόν, επιβεβαίωσε πως υπάρχει όντως υπάρχει ενδιαφέρον από Ελλάδα και πως έχει μιλήσει σχετικά με κάποιους ανθρώπους, χωρίς όμως να έχουν προχωρήσει οι εν λόγω συζητήσεις ακριβώς στο κομμάτι των προτάσεων.

Εξήγησε, δε, πως προτεραιότητά του αυτήν τη στιγμή είναι να συνεχίσει στο εξωτερικό.

«Προτάσεις δεν έχω ακριβώς.Έχω ενδιαφέρον, έχω μιλήσει με κάποιους ανθρώπους γενικότερα στην Ελλάδα απλά αυτό που έχω πει και έχω σκεφτεί είναι ότι δεν είναι προτεραιότητα μου να γυρίσω στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Θα κάτσω να συζητήσω μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα εδώ και θα σκεφτώ ποιο θα είναι το μέλλον. Είμαι σε μια καλή ηλικία ακόμα και έχω να δώσω πολλά πιστεύω οπότε θεωρώ ότι θα ήταν καλύτερο για εμένα να συνεχίσω στο εξωτερικό αλλά δεν έρχονται τα πράγματα πάντα όπως τα θέλεις, δεν ξέρεις τι γίνεται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διεθνής οπισθοφύλακας.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 285.492 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Να σημειωθεί ότι η εν λόγω συνέντευξη πραγματοποιήθηκε πριν ανακοινωθεί η αποχώρησή του από τη Νόριτς, με τον Έλληνα μπακ να έχει μείνει πλέον ελεύθερος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.