Ερασιτέχνης

Στον Παναθηναϊκό και φέτος ο Ζιάβας!

Στον Παναθηναϊκό και φέτος ο Ζιάβας!

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιάννη Ζιάβα, για το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας ανδρών, για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025. Με τον Γιάννη Ζιάβα στον πάγκο θα βαδίσει το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας ανδρών και τη νέα αγωνιστική σεζόν, καθώς το «τριφύλλι» έδωσε τα χέρια με τον πολύπειρο προπονητή.

Φέτος το τμήμα έκανε την καλύτερη σεζόν της ιστορίας του και φιλοδοξεί να τα πάει ακόμα καλύτερα τη νέα χρονιά.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Γιάννης Ζιάβας ανέφερε «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω για 3η χρονιά στο τμήμα Futsal του Συλλόγου.

Τεράστια ανταπόκριση στα μέλη του Παναθηναϊκού Α.Ο. – Πάνω από 5800 εγγραφές!
POPULAR NOW Τεράστια ανταπόκριση στα μέλη του Παναθηναϊκού Α.Ο. – Πάνω από 5800 εγγραφές!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου με την εκ νέου ανανέωση της συνεργασίας μας.

Ο τερματισμός μας στην 3η θέση στην κανονική περίοδο και στην 4η στα play off στην πρώτη μας σεζόν μετά την άνοδο μας στην Α’ Εθνική, εκτός από χαρά και ικανοποίηση, μας δίνει τον ενθουσιασμό και το κίνητρο να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο εν όψη της νέας και σαφώς πιο απαιτητικής χρονιάς.

Η Διοίκηση από την πρώτη μας επαφή όταν και ήρθα στην ομάδα, αλλά και σε όλο αυτό το διάστημα, έχει δείξει με κάθε ευκαιρία ότι έχει το όραμα, το μεράκι, την γνώση, την υπομονή και την επιμονή να κάνει και σε αυτό το σχετικά νεοσύστατο τμήμα ότι θα χρειαστεί για να το φτάσει εκεί που όλοι θέλουν και προσδοκούν : δηλαδή να το δούνε να πρωταγωνιστεί και να διεκδικεί την κορυφή και τους τίτλους.

Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε καθημερινά εντός και εκτός του γηπέδου για την βελτίωση και την ενίσχυση της ομάδας και ήδη περιμένουμε με ανυπομονησία την νέα σεζόν».

FOLLOW
ΚΛΕΙΣΙΜΟ