Μπάσκετ

Η ΕΠΙΚΗ ατάκα Κοντού στους διαιτητές και το φύλλο αγώνα του 4ου τελικού!

Η ΕΠΙΚΗ ατάκα Κοντού στους διαιτητές και το φύλλο αγώνα του 4ου τελικού!

Τα όσα αναφέρει το φύλλο αγώνος του Game 4 των τελικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό AKTOR, όπως το συνέταξε η διαιτητική τριάδα.

Το τέλος του Game 4 των τελικών της Stoiximan Basket League στο ΣΕΦ βρήκε τον Παναθηναϊκό AKTOR να πανηγυρίζει μια μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στέλνοντας έτσι τη σειρά σε πέμπτο και τελευταίο τελικό στο ΟΑΚΑ!

Ωστόσο, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, έτσι και στο αποψινό, δεν έλειψαν τα «ευτράπελα», καθώς το φύλλο αγώνα είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τον Ολυμπιακό. 

Και αυτό διότι, το φύλλο αγώνα που συνέταξαν οι διαιτητές, Παπαπέτρου, Μαγκλογιάννης, Θεονάς, ανέφεραν πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια του αγώνα προέβησαν σε υβριστικά συνθήματα σε έξι περιπτώσεις.

Μάλιστα, η διαιτητική τριάδα σημείωσε πως στο 25′ και στο 38′ υπήρξε χρήση λέιζερ προς τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Μετά τον Οσμάν: Μένει ο Χουάντσο, κανένα θέμα Ρεάλ!
POPULAR NOW Μετά τον Οσμάν: Μένει ο Χουάντσο, κανένα θέμα Ρεάλ!

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, στο φύλλο αγώνος καταγράφεται και η ειρωνική ατάκα του Δημήτρη Κοντού προς τους διαιτητές, κατά την είσοδο στη φυσούνα, με τον Διευθυντή αγωνιστικού τμήματος και επικοινωνίας των «πρασίνων» να προβαίνει στην εξής δήλωση: «Σήμερα γράψατε ιστορία».

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ