Μπάσκετ

Στο πράσινο ηφαίστειο για την ολική ανατροπή τίτλου

Στο πράσινο ηφαίστειο για την ολική ανατροπή τίτλου

O Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα τον Ολυμπιακό στο κατάμεστο ΟΑΚΑ θέλοντας τη νίκη που θα του χαρίσει το 40ο πρωτάθλημα!

Οι «πράσινοι», αρχικά, βρέθηκαν σε πολύ δύσκολη θέση στην αρχή της σειράς, καθώς έχασαν τα δύο πρώτα ματς σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έδειξε για μία ακόμη φορά χαρακτήρα, με αποτέλεσμα να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο και να ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει φέρει τα πράγματα στα μέτρα του, αφού θα παίξει το ματς που θα κρίνει τον τίτλο μέσα στην «καυτή» έδρα του, έχοντας ξεκάθαρο μομέντουμ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί μία τελευταία καλή εμφάνιση για την εξασφάλιση του τίτλου. Σε περίπτωση που τα καταφέρει, το «τριφύλλι» θα γράψει ιστορία, αφού η τελευταία ανατροπή από το 0-2 σε σειρά ήταν το μακρινό 2002, με «θύτη» την ΑΕΚ και «θύμα» τον Ολυμπιακό στους τελικούς.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα, ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να επιλέξει και πάλι τον 7ο ξένο που θα «κοπεί» από το ρόστερ (Βιλντόσα ή Μπαλτσερόφσκι). 

Τη τριάδα της αναμέτρησης αποτελούν οι Πουρσανίδης, Καρπάνος και Κατραχούρας. Αυτό που θα πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι δεν ακολουθήθηκε η συνήθης διαδικασία, δηλαδή, κλήρωση από την οποία θα προέκυπταν τα ονόματα των διαιτητών, αλλά έγινε ορισμός. Μια απόφαση από την ΕΟΚ που βρήκε και τις δύο ομάδες να διαφωνούν.

Γαλατασαράι – Παναθηναϊκός LIVE STREAMING
POPULAR NOW Γαλατασαράι – Παναθηναϊκός LIVE STREAMING

Αναλυτικά το πρόγραμμα των τελικών:

Game 1: Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός 84-89

Game 2: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR 92-86

Game 3: Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός 83-76

Game 4: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR 85-88

Game 5: Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός (14/06, 21:15, ΕΡΤ3)

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ