Τάσος Νικολογιάννης

Με όλους τους τρόπους και με Σλούκα αρχηγό ο Παναθηναϊκός διέσυρε τον Ολυμπιακό και επέστρεψε!

Με όλους τους τρόπους και με Σλούκα αρχηγό ο Παναθηναϊκός διέσυρε τον Ολυμπιακό και επέστρεψε!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τη μαγική χρονιά του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, που διέσυρε τον Ολυμπιακό με Σλούκα αρχηγό και επέστρεψε στην κανονικότητα.

Αυτό είναι σωστό, αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα το πήραμε με Σλούκα αρχηγό. Μαγική βραδιά η χθεσινή στο ΟΑΚΑ με 20.000 κόσμο να βοηθάει την ομάδα με όλη του την ψυχή να φθάσει στο πιο μάγκικο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Ο Παναθηναϊκός λέγαμε τόσο καιρό ότι έπαιρνε το πρωτάθλημα με διάφορους τρόπους. Να που βρήκε και άλλους τρόπους να το πάρει κόντρα στον Ολυμπιακό.

Από 0-2 σε 3-2 δεν το είχε ξανακάνει, το έκανε τώρα.

Με τον Ναν να μην έχει τρία δόντια από τις αγκωνιές, που δέχθηκε αλλά φάουλ δεν έπαιρνε.

Ρόστερ επιπέδου Παναθηναϊκού, στο γήπεδο πρέπει να φανεί άμεσα
POPULAR NOW Ρόστερ επιπέδου Παναθηναϊκού, στο γήπεδο πρέπει να φανεί άμεσα

Με διαιτησία 100-0 σε βάρος του με αποκορύφωμα τον τέταρτο τελικό στο ΣΕΦ.

Χωρίς κλιματιστικό στο ΣΕΦ.

Με Λιόλιο στην ΕΟΚ.

Με όλους τους τρόπους και μέχρι τέλους ο Παναθηναϊκός κερδίζει τον Ολυμπιακό. Με τον Σλούκα να δείχνει στο γήπεδο πόσο τεράστιος παίκτης είναι και όλοι μας να ευχαριστούμε τον Μπαρτζώκα και τους Αγγελόπουλους, που τον ώθησαν στην αγκαλιά του Παναθηναϊκού. Και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τις κατάλληλες κινήσεις τον έντυσε στα πράσινα και με αυτή τη κίνηση ο Παναθηναϊκός πήρε την Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα. Διότι η αλήθεια είναι, ότι χωρίς τον Σλούκα φέτος η κατάληξη της χρονιάς δεν θα ήταν η ίδια, όσο και αν έχει και άλλους σπουδαίους παίκτες η ομάδα όπως τον Ναν. Και φυσικά με τον Αταμάν στον πάγκο, που έχει κάνει συνήθεια να σηκώνει κούπες.

Όταν βγάζεις γλώσσα έρχεται η ώρα του ταμείου. Και η ώρα του ταμείου έφθασε τον Ιούνιο. Με τον Παναθηναϊκό να διασύρει τον Ολυμπιακό και να παίρνει και την Ευρωλίγκα σε μία χρονιά μαγική. Σε μία χρονιά, που ο κόσμος του Παναθηναϊκού έδειξε το μεγαλείο του και το ΟΑΚΑ το μετέτρεπε σε ηφαίστειο. Και τα καλύτερα έρχονται. Είναι μπροστά. Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε, η κανονικότητα επανήλθε, δηλαδή με τον Παναθηναϊκό στην κορυφή στην Ελλάδα. Αυτοί που έλεγαν για σκούπες μετά το 0-2 ας δουν τον Σλούκα να σηκώνει την κούπα και να την κάνουν πόστερ.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.
FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ