ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«A Bola» για Ιωαννίδη: «Ετοιμάζει νέα πρόταση η Σπόρτινγκ»

Συνεχίζεται το μπαράζ δημοσιευμάτων από την Πορτογαλία για τον Φώτη Ιωαννίδη.

«A Bola» για Ιωαννίδη: «Ετοιμάζει νέα πρόταση η Σπόρτινγκ»

Συνεχίζεται το μπαράζ δημοσιευμάτων από την Πορτογαλία για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν προτίθεται να πουλήσει τον Φώτη Ιωαννίδη, όμως στην Πορτογαλία δεν σταματούν οι καθημερινές αναφορές στο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η A bola γράφει σε νεό της ρεπορτάζ: «Η Σπόρτινγκ είναι αποφασισμένη να υπογράψει τον Φώτη Ιωαννίδη, τον οποίον ελπίζει να πάρει για ένα ποσό κοντά στα 20 εκατ. ευρώ, ενώ στο μεταξύ γνωρίζει ότι -σύμφωνα με τα ελληνικά ΜΜΕ- από αυτό το Σάββατο έχει έναν λιγότερο ανταγωνιστή: την Ίπσουιτς, που επέστρεψε στην Premier League.

Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ
Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ 234.998 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά την Λιλ, που απορρίφθηκε από τον ίδιο τον παίκτη, τώρα είναι η σειρά της δευτεραθλήτριας της Championship, που επέστρεψε στην κορυφαία κατηγορία μετά από 22 χρόνια, να αποχωρήσει από την… κούρσα για τον επιθετικό, αυτή την φορά λόγω της άρνησης του Παναθηναϊκού. Από απόρριψη σε απόρριψη, η Σπόρτινγκ μένει μόνη της στην κούρσα για τον ποδοσφαιριστή.

Τα ελληνικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Ίπσουιτς κατέθεσε πρόταση ύψους 20 εκατ. ευρώ, αλλά απορρίφθηκε. Τα “Λιοντάρια” έχουν ήδη δει μια πρόταση 18 εκατ. ευρώ να απορρίπτεται αλλά θα καταθέσουν καινούρια – η διοίκηση μάλιστα θα παίξει με την επιθυμία του παίκτη για να διεκδικήσει τις φιλοδοξίες του.

Τα ελληνικά ΜΜΕ πάντως αναφέρουν ότι υπάρχει πιθανότητα η Ίπσουιτς να επιστρέψει με νέα, μεγαλύτερη πρόταση. Η Χιρόνα της Ισπανίας επίσης παρακολουθεί τον Ιωαννίδη» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.