ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

O Λεσόρ απάντησε με χαμόγελα σε δημοσίευμα για τον «υπερεκτιμημένο Σλούκα», αλλά και τον εαυτό του! (pic)

Η απάντηση του Ματίας Λεσόρ σε όσους αμφισβήτησαν τον ίδιο και τον Κώστα Σλούκα.

O Λεσόρ απάντησε με χαμόγελα σε δημοσίευμα για τον «υπερεκτιμημένο Σλούκα», αλλά και τον εαυτό του! (pic)

Στην πρώτη του χρονιά στον Παναθηναϊκό, ο Ματίας Λεσόρ στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης, ενώ ψηφίστηκε και ως το καλύτερο σέντερ στην Ευρώπη, αφού ήταν μέλος της πρώτης 5άδας της EuroLeague.

Κι όμως, τον περασμένο Οκτώβρη οι αντίπαλοί του, δεν έδειχναν να τον… πιστεύουν και τόσο πολύ, καθώς σε ψηφοφορία που είχε διεξαχθεί αναφορικά με τους πιο υπερτιμημένους παίκτες της διοργάνωσης, ο Γάλλος είχε έρθει τρίτος, ενώ πρώτος ήταν ο Κώστας Σλούκας!

Μερικούς μήνες αργότερα, οι δυο τους διέψευσαν ολόκληρη την Ευρώπη και ο Λεσόρ έδειξε πως… κρατούσε την «απάντησή» του για το φινάλε της σεζόν. Συγκεκριμένα, ο 28χρονος αναδημοσίευσε τη σχετική ψηφοφορία στα social media και απλώς σχολίασε με μερικά… χαρούμενα emoji!

Βγήκαν αποδόσεις: Τόσο δίνουν οι στοιχηματικές να ντυθεί στα πράσινα ο Βεζένκοφ!
Βγήκαν αποδόσεις: Τόσο δίνουν οι στοιχηματικές να ντυθεί στα πράσινα ο Βεζένκοφ! 39.305 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.