ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ισπανός ρεπόρτερ: «Ο Παναθηναϊκός δεν σκέφτεται πλέον τον Χεζόνια»

Νέο ισπανικό δημοσίευμα.

Ισπανός ρεπόρτερ: «Ο Παναθηναϊκός δεν σκέφτεται πλέον τον Χεζόνια»

Όπως αναφέρει σε tweet του ο δημοσιογράφος του gigantes.com, «Εργκίν Αταμάν και Παναθηναϊκός ΔΕΝ σκέφτονται την υπογραφή του Μάριο Χεζόνια. Στο ΟΑΚΑ έμειναν πολύ ευχαριστημένοι με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, καθώς παρατήρησαν μια τεράστια αλλαγή στον παίκτη της Μαδρίτης από τον Φεβρουάριο και μετά».

Ο 29χρονος άσος παραμένει στον… αέρα, αφού η Μπαρτσελόνα φέρεται να έκανε πίσω για την απόκτησή του, η Ρεάλ για την ανανέωσή του, ενώ στον ορίζοντα υπάρχει η προοπτική επιστροφής στο ΝΒΑ μετά το 2020.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.