ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Άλλα κόλπα στο νέο ΟΑΚΑ: Βάζει glass floor αντί για παρκέ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR κάνει το ΟΑΚΑ παλάτι!

Άλλα κόλπα στο νέο ΟΑΚΑ: Βάζει glass floor αντί για παρκέ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR κάνει το ΟΑΚΑ παλάτι!

Γυάλινο δάπεδο θα εγκατασταθεί στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο των βελτιωτικών έργων για την αναβάθμιση του κλειστού των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων από τον Παναθηναϊκό AKTOR, με τις αλλαγές να εφαρμόζονται από την νέα χρονιά.

Οι εργασίες για την ολική ανανέωση του κλειστού, το οποίο θα γίνει ένα σύγχρονο γήπεδο που θα θυμίζει NBA, έχουνα ρχίσει από χθες.

Αυτόν τον σέντερ θέλει ο Αταμάν!
Αυτόν τον σέντερ θέλει ο Αταμάν! 26.100 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το γυάλινο δάπεδο ή αλλιώς το glass floor έχει αρχίσει να εγκαθίσταται σε όλο και περισσότερες μεγάλες διοργανώσεις, ενώ πρόσφατα το είδαμε και στο final 4 του Champions League, αλλά και στο NBA.

Τα φώτα LED, τα έντονα χρώματα, η δυνατότητα εναλλαγής τους και η προβολή υλικού πάνω στον αγωνιστικό χώρο, θα είναι κάποιες από τις αλλαγές

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.