ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έπος: Ο Αταμάν πήγε διακοπές, “έπεσε” επάνω σε αστέρα του ποδοσφαίρου και φωτογραφήθηκε μαζί του

Συνάντηση... κορυφής για τον Εργκίν Αταμάν!

Έπος: Ο Αταμάν πήγε διακοπές,

Εργκίν Αταμάν και Λούκας Ποντόλσκι συναντήθηκαν στην Τουρκία και δη στο Μπόντρουμ.

Εκεί όπου ο προπονητής του Παναθηναϊκού απολαμβάνει μερικές ημέρες ξεκούρασης, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν και… έπεσε πάνω στον Γερμανό άλλοτε διεθνή επιθετικό.

Με τον Ποντόλσκι, μάλιστα, να φροντίζει να αποθανατίσει την στιγμή, «ανεβάζοντας» σχετική φωτογραφία των δύο τους στον λογαριασμό του στο Instagram.

Βγήκαν αποδόσεις: Τόσο δίνουν οι στοιχηματικές να ντυθεί στα πράσινα ο Βεζένκοφ!
Βγήκαν αποδόσεις: Τόσο δίνουν οι στοιχηματικές να ντυθεί στα πράσινα ο Βεζένκοφ! 46.078 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ο καλύτερος προπονητής μπάσκετ της Ευρώπης και εγώ, Δύο φίλοι της Γαλατάσαραϊ συναντιούνται για καφέ στο Μπόντρουμ», έλεγε το σχετικό μήνυμα που συνόδευε την φωτογραφία

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.