ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία 2024

Παναθηναϊκός: Η πτήση του «τριφυλλιού» για την Αυστρία σε λιγότερο από δυο λεπτά (Vid)

Η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο Σλάντμινγκ της Αυστρίας όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, με την «πράσινη» ΠΑΕ να δημοσιεύει ένα βίντεο από το ταξίδι.

Παναθηναϊκός:  Η πτήση του «τριφυλλιού» για την Αυστρία σε λιγότερο από δυο λεπτά (Vid)

Στην Αυστρία και συγκεκριμένα στο Σλάντμινγκ θα «χτιστεί» ο Παναθηναϊκός της νέας σεζόν.

Η αποστολή του «τριφυλλιού» βρίσκεται ήδη στην Αυστρία όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της επόμενης χρονιάς, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Ντιέγκο Αλόνσο.

Εκεί οι «πράσινοι» θα δώσουν τρεις φιλικές αναμετρήσεις, απέναντι στην SVU Χάουζ στις 29/6, εν συνεχεία και συγκεκριμένα στις 3 Ιουλίου θα αντιμετωπίσουν την Πάφο, ενώ το πρόγραμμα των φιλικών θα κλείσει τρεις μέρες αργότερα απέναντι στην πολωνική Γκόρνικ Ζάμπρζε.

Έκπληξη με Ίβανσιτς στην προπόνηση του Παναθηναϊκού!
Έκπληξη με Ίβανσιτς στην προπόνηση του Παναθηναϊκού! 3.255 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού και 36 δευτερολέπτων, απαθανάτισε το ταξίδι της ομάδας με προορισμό το Ζάλτσμπουργκ όπου και συνάντησαν τελείως διαφορετικές καιρικές συνθήκες συγκριτικά με της Ελλάδας, αφού η θερμοκρασία είναι στους 15-16 βαθμούς Κελσίου και αργά το βράδυ υποχωρεί μέχρι και στους 12!

Δείτε το βίντεο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.