ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία 2024

Ευχές με… φατούρο στον Τάσο Μπακασέτα! (vid)

Με τον παραδοσιακό τρόπο ευχήθηκαν στον Τάσο Μπακασέτα οι συμπαίκτες του για τα σημερινά του γενέθλια. Αποστολή στην Αυστρία: Διονύσης Δεσύλλας.

Ευχές με... φατούρο στον Τάσο Μπακασέτα! (vid)

Γενέθλια έχει σήμερα ο Τάσος Μπακασέτας, που κλείνει τα 31 του χρόνια, με την ΠΑΕ νωρίτερα να εύχεται στον διεθνή άσο μέσω ανάρτησή της στα social media.

Πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης, οι συμπαίκτες του θέλησαν να του ευχηθούν «χρόνια πολλά» με τον κλασικό τρόπο που κάνουν τα τελευταία χρόνια όταν πρόκειται για ευχές ή υποδοχές!

Μετά τις αγκαλιές των ποδοσφαιριστών και του Ντιέγκο Αλόνσο στον “Μπάκα”, οι παίκτεςδημιούργησαν ένα… τούνελ, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής πέρασε από κάτω για να ακολουθήσει το καθιερωμένο φατούρο μέσα σε γέλια απ’ όλους!

Ο γυμναστής έβγαλε το λάδι στους παίκτες και… τιμωρήθηκε με εντολή Αλόνσο! (pics)
Ο γυμναστής έβγαλε το λάδι στους παίκτες και… τιμωρήθηκε με εντολή Αλόνσο! (pics) 3.243 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε το βίντεο:

View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos24.gr (@panathinaikos24)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.