ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία 2024

Μια καλή «προπόνηση» για τον Παναθηναϊκό με… 14άρα!

Τα πρώτα δείγματα του Παναθηναϊκού και τα λίγα συμπεράσματα που μπορούν να βρουν για τη νέα ομάδα που θέλει να χτίσει ο Αλόνσο, μετά και το φιλικό ξεμούδιασμα με σκορ 14-0 επί της Χαους Ιμ Έμσταλ.

Μια καλή «προπόνηση» για τον Παναθηναϊκό με… 14άρα!

Προφανώς και το χθεσινό φιλικό του Παναθηναϊκού με την αυστριακή Ουνιόν Χάουζ δεν είναι ούτε για φοβερή κριτική, ούτε για συμπεράσματα. Πέρα από το γεγονός ότι επρόκειτο για το πρώτο ανεπίσημο ματς της σεζόν, επί της ουσίας ήταν ένα ξεμούδιασμα για τους «πράσινους» κάτι που ήθελε ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.