ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οριστικό: Στο ΟΑΚΑ τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός!

Επίσημα στο ΟΑΚΑ τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» επιστέφουν στο Ολυμπιακό Στάδιο, αφού η UEFA γνωστοποίησε την αλλαγή έδρας του Τριφυλλιού, αρχικά από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Οριστικό: Στο ΟΑΚΑ τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός!

Οριστικά στο ΟΑΚΑ θα εδρεύει ξανά ο Παναθηναϊκός από τη νέα σεζόν! Μετά από τέσσερις σεζόν στην ιστορική έδρα της ομάδας, το «Απόστολος Νικολαϊδης», το τριφύλλι θα αγωνίζεται τη σεζόν 2024-25 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας!

Η απόφαση της διοίκησης της ομάδας ήταν λίγο-πολύ γνωστή εδώ και αρκετό καιρό χωρίς να έχει έρθει ωστόσο κάποια επίσημη ανακοίνωση μέχρι σήμερα.

Ωστόσο η UEFA ήταν εκείνη η οποία ήρθε να γνωστοποιήσει το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός «μετακομίζει» στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας αρχής γενομένης για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 285.883 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα εκδόθηκε το πρόγραμμα των αγώνων για τον Β’ προκριματικό γύρο του Europa League από το ουσιαστικά «προδόθηκε» η επάνοδος στο ΟΑΚΑ!

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στις 25 Ιουλίου στο «Σπύρος Λούης» τον νικητή που θα προκύψει από το ζευγάρι της Μάριμπορ μ την Μπότεφ Πλόντβιβ!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.