ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ήταν δίκαιο έγινε πράξη: Τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού στην κορυφαία πεντάδα της σεζόν στη Stoiximan Basket League!

Mετά τις βραβεύσεις των Κώστα Σλούκα ως MVP του πρωταθλήματος και τον Εργκίν Αταμάν ως κορυφαίου προπονητή, ο Παναθηναϊκός έχει τρεις δικούς του παίκτες στην κορυφαία πεντάδα του πρωταθλήματος.

Ήταν δίκαιο έγινε πράξη: Τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού στην κορυφαία πεντάδα της σεζόν στη Stoiximan Basket League!

Mετά τις βραβεύσεις των Κώστα Σλούκα ως MVP του πρωταθλήματος και τον Εργκίν Αταμάν ως κορυφαίου προπονητή, ο Παναθηναϊκός έχει τρεις δικούς του παίκτες στην κορυφαία πεντάδα του πρωταθλήματος.

Οι Κώστας Σλούκας, Κέντρικ Ναν και Ματίας Λεσόρ του Πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας Παναθηναϊκού AKTOR μαζί με Παπανικολάου Πίτερς βρίσκονται σε αυτή!

Ο Σλούκας είναι για τρίτη σερί αγωνιστική χρονιά μέλος της Καλύτερης Πεντάδας του Πρωταθλήματος. Ο… κάπτεν των «πρασίνων» και Stoiximan MVP of the Season πρώτευσε σε όλες τις ψηφοφορίες για την θέση του point guard συγκεντρώνοντας 8 ψήφους (36,36%) ανάμεσα στους αρχηγούς και τους προπονητές των ομάδων της Stoiximan Basket League με τον Τζο Ράγκλαντ του Περιστερίου bwin να είναι δεύτερος με 6 (27,27%).

«Ο δολοφόνος με τη βίβλο»: Το πρόωρο τέλος του μπόμπερ που παραλίγο να στερήσει απ’ τον ΠΑΟ το πρώτο του ευρωπαϊκό
«Ο δολοφόνος με τη βίβλο»: Το πρόωρο τέλος του μπόμπερ που παραλίγο να στερήσει απ’ τον ΠΑΟ το πρώτο του ευρωπαϊκό 21.820 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην ψηφοφορία των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ο Σλούκας πήρε 20 ψήφους (46,51%) και δεύτερος ήταν ο συμπαίκτης του στον Παναθηναϊκό AKTOR Τζέριαν Γκραντ με 11 (25,58%).

Ο αρχηγός της «ομάδας του τριφυλλιού» στην ψηφοφορία του φίλαθλου κοινού ψηφίστηκε από 920 χρήστες (37,46%), ενώ δεύτερος ήταν ο Βασίλης Τολιόπουλος του Άρη Midea με 508 (20,68%).

Ο Κέντρικ Ναν στην «παρθενική» σεζόν του στην Stoiximan Basket League κατέκτησε τον τίτλο και ψηφίστηκε με σημαντικά ποσοστά μέλος της Καλύτερης Πεντάδας για την αγωνιστική χρονιά 2023-24.

Ο 29χρονος σούτινγκ γκαρντ του Παναθηναϊκού AKTOR πήρε το 45,45% των προτιμήσεων (10 ψήφοι) στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών των ομάδων της Stoiximan Basket League με δεύτερο τον Χάντερ Χέιλ του Προμηθέα Πάτρας με 18,18% (4 ψήφοι).

Στην ψηφοφορία των δημοσιογράφων ο Ναν ψηφίστηκε από το 83,72% (36 φήφοι) και δεύτεροι ήταν οι Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ του ΠΑΟΚ mateco, Χέιλ του Προμηθέα με δύο.

Στην ψηφοφορία του φίλαθλοι κοινού ο Αμερικανός γκαρντ των «πρασίνων» συγκέντρωσε το 59,36% τω προτιμήσεων (1.458 ψήφοι) και δεύτερος ήταν ο Ρομπέρτο Γκάλινατ του Άρη Midea (8,88% και 218 ψήφοι).

Ο «πύργος» του Παναθηναϊκού AKTOR Ματίας Λεσόρ επικράτησε σε όλες τις ψηφοφορίες. Στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών των ομάδων της Stoiximan Basket League, ο Γάλλος σέντερ συγκέντρωσε το 50% των προτιμήσεων (11 ψήφοι) και δεύτερος ήταν ο συμπατριώτης του, σέντερ του Ολυμπιακού Μουσταφά Φαλ (4 ψήφοι, 18,18%).

Το μεγαλύτερο ποσοστό το Λεσόρ το πήρε στην ψηφοφορία των δημοσιογράφων. Ο Γάλλος σέντερ ψηφίστηκε από το 76,74% (33 ψήφοι) και ακολούθησαν οι Νίκολα Μιλουτίνοφ, Φαλ των «ερυθρόλευκων» που πήραν από 4 ψήφους (9,3%).

Στην ψηφοφορία του φίλαθλου κοινού ο Λεσόρ συγκέντρωσε το 60,75% των προτιμήσεων (1.492 ψήφοι) και δεύτερος με 13,27% (326 ψήφοι) ήταν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.