ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, ο Παναθηναϊκός είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης

Ο Γιώργος Πετρίδης γράφει στο Panathinaikos24.gr για την ψυχραιμία που θα πρέπει να επικρατήσει στο στρατόπεδο των φίλων του Παναθηναϊκού μετά τη μεταγραφή του Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό.

Ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, ο Παναθηναϊκός είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης

Ο Σάσα Βεζένκοφ μετακομίζει -όπως όλα δείχνουν- στον Ολυμπιακό και ο Παναθηναϊκός AKTOR συνεχίζει αμέριμνος τις μεταγραφικές του αναζητήσεις, αφού ήταν φανερό ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν… καιγόταν για τον Βούλγαρο. Τώρα το θέμα είναι ότι θα χρειαστεί ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση από τους φίλους του «τριφυλλιού», που δεν θα πρέπει να τα βάψουν… μαύρα.

Προφανώς και ο 28χρονος φόργουορντ είναι παικταράς και μπορεί να κάνει τη διαφορά σε αυτό το επίπεδο, αλλά όπως είχαμε αναφέρει και τις προάλλες, δεν αποτελούσε πρωταρχικό στόχο για τους πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι έχουν άλλες προτεραιότητες και δεν προχώρησαν σε πρόταση προς την πλευρά του παίκτη. Έμειναν σε ένα απλό ενδιαφέρον για την περίπτωσή του και μέχρι εκεί…

Το θέμα είναι ότι από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση της συμφωνίας του Βεζένκοφ με τον αιώνιο αντίπαλο, προέκυψαν ποικίλες αντιδράσεις, αλλά κυρίως μια… μαυρίλα σε μια μερίδα των φιλάθλων του «επτάστερου». ΟΚ, στην Ελλάδα ζούμε και όλοι γνωρίζουμε ότι τα συναισθήματα εκτοξεύονται από το ναδίρ στο ζενίθ (και τούμπαλιν) μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Έναν χρόνο ακριβώς ζούμε στην παράνοια
Έναν χρόνο ακριβώς ζούμε στην παράνοια 573 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εδώ όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ποια ομάδα κατέκτησε την Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα Ελλάδας (με ολική ανατροπή από το εις βάρος της 0-2) πριν από μερικές εβδομάδες δείχνοντας . Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός μας, που ήδη έχει φροντίσει να ενισχυθεί με έναν εξαιρετικό παίκτη (τον Λορέντζο Μπράουν) ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο το επίπεδο στο ήδη γεμάτο ρόστερ του.

Προσθέστε ότι οι «πράσινοι» δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια. Είναι δεδομένο ότι θα πραγματοποιήσουν μία ακόμα κίνηση και θα δώσουν τη δική τους «απάντηση» στα μεταγραφικά. Χωρίς καμία βιασύνη και δίχως την παραμικρή πίεση, περιμένοντας να προκύψει η ιδανική και κατάλληλη περίπτωση για να πλαισιώσει τους υπόλοιπους παικταράδες του Αταμάν.

Κακά τα ψέματα, ο κορμός και οι βάσεις έχουν μπει στο έμψυχο δυναμικό του «τριφυλλιού», η χημεία και η νοοτροπία νικητή επίσης κυριαρχούν μέσα στον «πράσινο» οργανισμό, ενώ είναι δεδομένο ότι άπαντες λειτουργούν αρμονικά και υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Εργκίν Αταμάν και στις επιλογές του.

Συμπερασματικά, οφείλουμε όλοι να είμαστε ψύχραιμοι στις κρίσεις μας και να μην κυριευόμαστε από καταστροφολογία για μεταγραφές άλλων ομάδων. Όλα θα γίνουν έτσι όπως ξέρουν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού… Με τον τρόπο που έφεραν την ομάδα στην κορυφή του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ!

Γιώργος Πετρίδης
Γιώργος Πετρίδης Ο Γιώργος Πετρίδης είναι γεννημένος στις 7 Αυγούστου του 1983 και εργάζεται ως αθλητικός συντάκτης από το 2010. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα από τη στοιχηματική εφημερίδα Kingbet, όπου παρέμεινε για 4 χρόνια. Ακολούθησαν συνεργασίες με στοιχηματικά έντυπα και sites, όπως η εφημερίδα 12Χ, το betblog.gr, το foxbet.gr και το betonews.com. Από το 2014 συνεργάζεται με τον ΣΠΟΡFM 94,6, όπου έκανε ραδιοφωνικές μεταδόσεις αγώνων μπάσκετ. Από το 2021 ανέλαβε το ρεπορτάζ και τις μεταδόσεις του μπασκετικού Παναθηναϊκού και από το 2022 συνεργάζεται με το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.