ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ανατροπή με Βεζένκοφ!

Τι αναφέρουν τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό.

Ανατροπή με Βεζένκοφ!

Ο διάσημος και έγκριτος δημοσιογράφος από την Αμερική, Κέιθ Σμιθ, πήρε θέση στο ζήτημα με τον Βεζένκοφ, παραθέτοντας τις δύο διαφορετικές οπτικές σχετικά με το μέλλον του Βούλγαρου άσου.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, τα Μέσα των Ράπτορς διαρρέουν πως η ομάδα του Τορόντο δεν είναι διατεθειμένη να αποδεσμεύσει τον Βεζένκοφ και ο ίδιος δεν μπορεί να πάρει την απόφαση να απόφαση από μόνος του να μείνει ελεύθερος, αφού έχει συμβόλαιο.

Επιπλέον ο Κέιθ Σμιθ σχολιάζει και τα όσα γράφονται ήδη στην Ευρώπη αναφορικά με την συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Βεζένκοφ, την οποία χαρακτηρίζει μάλιστα και ως αηδιαστική.

Επική δήλωση από νεαρό που έφευγε για διακοπές: «Ευχαριστώ στον κ. Γιαννακόπουλο που μας έφτιαξε το καλοκαίρι»
Επική δήλωση από νεαρό που έφευγε για διακοπές: «Ευχαριστώ στον κ. Γιαννακόπουλο που μας έφτιαξε το καλοκαίρι» 25.203 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Η κατάσταση του Σάσα Βεζένκοφ είναι συναρπαστική. Τα ευρωπαϊκά Μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι έχει ήδη συμφωνήσει σε συμβόλαιο στην Ελλάδα και η συμφωνία έχει ολοκληρωθεί.

Τα Μέσα ενημέρωσης του Τορόντο αναφέρουν ότι οι Ράπτορς δεν θέλουν να τον αφήσουν ελεύθερο. Και ο Βεζένκοφ πρέπει να αποδεσμευτεί. Δεν μπορεί απλά να αποφασίσει να φύγει.

Μπορεί να συμβεί στο τέλος, αλλά το να το αναφέρεις ότι ο Βεζένκοφ σίγουρα φεύγει από το ΝΒΑ είναι αηδιαστικό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.