Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με Μαξίμοβιτς, αλλά χωρίς Ιωαννίδη στο φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας

Παναθηναϊκός: Με Μαξίμοβιτς, αλλά χωρίς Ιωαννίδη στο φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας

Ο Φώτης Ιωαννίδης ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα και δεν θα υπολογίζεται από τον Ντιέγκο Αλόνσο για το αυριανό φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας στη Λεωφόρο. Επιστροφή για Μλαντένοβιτς, "πρώτη" για Μαξίμοβιτς.

Έτοιμος για το πρώτο εν Ελλάδι φιλικό του είναι ο Παναθηναϊκός μετά και την απογευματινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Κορωπί την Παρασκευή (12/07).

Οι πράσινοι προπονήθηκαν στις εκτελέσεις φάουλ, έκαναν ποδοβόλεϊ, ενώ εξασκηθηκαν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την τακτική.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο μετά το τέλος του προγράμματος ανακοίνωσης την αποστολή στην οποία δεν βρίσκεται ο Φώτης Ιωαννίδης ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ το ντεμπούτο του με το τριφύλλι αναμένεται να κάνει ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς.

Το δελτίο Τύπου

Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!
POPULAR NOW Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!

Με απογευματινή προπόνηση την Παρασκευή (12/07) ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με την ΑΕΚ Λάρνακας (13/07, 21:00).

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης είχε προθέρμανση, ποδοβόλεϊ, ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού, τακτική και εξάσκηση στις απευθείας εκτελέσεις φάουλ.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φώτης Ιωαννίδης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιεγκό Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή για την φιλική αναμέτρηση με την ΑΕΚ Λάρνακας. Στη λίστα βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ρούμπεν, Μπακασέτας, Αράο, Μαξίμοβιτς, Βιλένα, Ζέκα, Αϊτόρ, Γερεμέγεφ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Λημνιός, Κάτρης, Φικάι, Νταμπίζας.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ