Μπάσκετ

Λίγες ώρες πριν τη μεγαλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού…

Λίγες ώρες πριν τη μεγαλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού…

Ημέρα-σταθμός για την κορυφαία μεταγραφή του επτάστερου!

Ο Παναθηναϊκός είναι στην κορυφή της Ευρώπης. Και το έκανε με τον πιο πειστικό τρόπο, αν θυμηθεί κανείς το κυριαρχικό Final-4 στο Βερολίνο.

Κι από εκείνη την ομάδα έχει κάνει ήδη μία σημαντική αναβάθμιση. Την θέση του Λούκας Βιλντόσα, ο οποίος δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα έχει πάρει ήδη ο Λορέντζο Μπράουν, ένας στρατηγός μέσα στο γήπεδο, η απόκτηση του οποίου φτιάχνει μία περιφερειακή γραμμή τεράστιας ποιότητας.

Το κομμάτι που λείπει…

Το τριφύλλι ψάχνει πλέον έναν ψηλό για ολοκληρώσει το παζλ της επόμενης σεζόν. Όχι, έναν οποιοδήποτε ψηλό, όχι ένα συμπληρωματικό κομμάτι, αλλά έναν παίκτη μεγάλης ποιότητας που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα.

Και για αυτόν είναι αποφασισμένος να περιμένει ακόμα δύο μήνες, μήπως βρει κάτι ηχηρό από τα κοψίματα του ΝΒΑ, όπως έγινε και την περασμένη περίοδο.

Μετά τον Οσμάν: Μένει ο Χουάντσο, κανένα θέμα Ρεάλ!
POPULAR NOW Μετά τον Οσμάν: Μένει ο Χουάντσο, κανένα θέμα Ρεάλ!

Μέχρι να γίνει αυτό όμως, η πιο σημαντική ημερομηνία του καλοκαιριού για τον επτάστερο είναι αυτή της 15ης Ιουλίου!

Μετράνε τις ώρες…

Κι αυτό γιατί την Δευτέρα λήγει το NBA out στο συμβόλαιο του Κέντρικ Ναν, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα φοράει πράσινα και την επόμενη περίοδο.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν ο παίκτης που έκανε την διαφορά στον Παναθηναϊκό και όπως είναι φυσικό σε τέτοιες περιπτώσεις το ΝΒΑ είναι πάντα μία απειλή.

Παρότι έχει υπογράψει διετή επέκταση συμβολαίου, ο… άλλος κόσμος είναι πάντα ένας μεγάλος φόβος, αφού το ΝΒΑ αποτελεί το όνειρο για κάθε παίκτη.

Στην περίπτωση του Κέντρικ Ναν φαίνεται πως δεν προκύπτει ενεργό ενδιαφέρον.

Ο Αμερικανός έκανε μάλιστα μεγάλο μέρος των διακοπών του στην Ελλάδα, δείχνοντας πόσο πολύ έχει προσαρμοστεί, αλλά και πόσο πολύ απολαμβάνει την ζωή εδώ.

Ακόμα καλύτερος…

Και η αίσθηση που υπάρχει είναι πως την δεύτερη σεζόν θα είναι ακόμα καλύτερος από την πρώτη, αφού θα κάνει προετοιμασία από την αρχή, ενώ έχει εξοικειωθεί με τα δεδομένα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, την διαιτησία, τους αντίπαλους, αλλά και όσα ζητάει από τους παίκτες του ο Εργκίν Αταμάν.

Αυτό που λένε και εντός του τριφυλλιού είναι πως αν τελικά ο Ναν παραμείνει στον Παναθηναϊκό -κάτι που θα ξέρουμε οριστικά όταν περάσει η προθεσμία της 15ης Ιουλίου- θα αποτελέσει την καλύτερη «μεταγραφή» του, αφού όλοι περιμένουν να δουν έναν πιο ώριμο και ακόμα πιο ηγετικό Ναν, με ακόμα μεγαλύτερη σταθερότητα και διάρκεια στο παιχνίδι του, κάτι που με βάση τα στοιχεία του είναι εξαιρετικά πιθανό να συμβεί…

Πηγή: outsidersbet.gr

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ