Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος: «Δεν είναι η Εθνική η κολυμπήθρα του Σιλωάμ – Η ΕΟΚ έχει αποτύχει σε όλα τα άλλα κομμάτια»

Γιαννακόπουλος: «Δεν είναι η Εθνική η κολυμπήθρα του Σιλωάμ – Η ΕΟΚ έχει αποτύχει σε όλα τα άλλα κομμάτια»

Όλα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ στο Instagram:

«Προφανώς όλοι χαρήκαμε και πανηγυρίσαμε την πρόκριση της Εθνικής ομάδας στην Ολυμπιάδα. Όμως, το να παρουσιάζεται αυτό σαν μια τεράστια επιτυχία όταν μέχρι πριν από λίγα χρόνια κυνηγούσαμε μετάλλια, χρυσά… Το να λες απλά ότι πήγαμε στην Ολυμπιάδα δεν μπορεί να παρουσιάζεται όπως παρουσιάζεται σε όλα τα sites ως τη μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού μπάσκετ. Από το ’87 και μετά έχουμε κάνει του κόσμου τις επιτυχίες. Ένα αυτό.

Δύο… Και βέβαια δεν μπορεί σε καμία περίπτωση μια πρόκριση στην Ολυμπιάδα να είναι σημαία σε όλη την εκστρατεία για τις εκλογές της ΕΟΚ που έρχονται. Δηλαδή… Γιατί για εμένα έχουν αποτύχει σε όλα τα άλλα κομμάτια. Πού είναι οι Έλληνες παίκτες; Πού είναι οι Ακαδημίες; Πού είναι τα κλιμάκια ώστε να μην χρειαστεί να κάνουμε Έλληνα τον Ουόκαπ, τον Ντόρσεϊ, τον Ντάνστον, τον Φαλ, τον Μιλουτίνοφ, δεν ξέρω και εγώ ποιους άλλους είναι να κάνουμε Έλληνες. Άρα εκεί υπάρχει αποτυχία.

Επίσης στην ΕΟΚ είναι και το κομμάτι της διαιτησίας. Εγώ δεν θα την κρίνω. Την έκρινα και έχω τιμωρηθεί από όλα τα όργανα της Ελλάδας. Εδώ πάω να κάνω το μεγαλύτερο event που έχει γίνει ποτέ αθλητικά και πολιτισμικά στο Καλλιμάρμαρο και δεν θα με αφήσουν να πάω να το παρακολουθήσω. Να τιμήσω τον πατέρα μου και ένα γεγονός στην Ελλάδα το οποίο θα δει όλος ο κόσμος, παγκόσμια. Θα φωνάξουμε τον κομισάριο του ΝΒΑ, παίκτες από το ΝΒΑ, αστέρες του Παναθηναϊκού, αλλά εγώ δεν θα μπορώ να το πάω. Γι’ αυτό δεν θα την κρίνω.

Μετά τον Οσμάν: Μένει ο Χουάντσο, κανένα θέμα Ρεάλ!
POPULAR NOW Μετά τον Οσμάν: Μένει ο Χουάντσο, κανένα θέμα Ρεάλ!

Όμως, θυμάμαι τον θεσμό τον πρόεδρο να λέει ότι δεν θα ξανακλάψει παιδάκι. Εγώ είδα στον και 4ο τελικό παιδιά να κλαίνε και σε πάρα πάρα πολλούς αγώνες να κλαίνε. Θα βγει να τοποθετηθεί ποτέ ή θα είναι κρυμμένος εκεί πάνω στο βουνό και δεν θα μιλάει για τίποτα; Γιατί κάποια στιγμή πρέπει να ακούσουμε. Πέτυχες, δεν πέτυχες; Τι έχεις να πεις για όλα αυτά; Δεν είναι η Εθνική τώρα η κολυμπήθρα του Σιλωάμ. Κάτσε».

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ