Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: H ημέρα και η ώρα του πρώτου ματς με την Μπότεφ

Παναθηναϊκός: H ημέρα και η ώρα του πρώτου ματς με την Μπότεφ

Η Μπότεφ θα είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Ποια ημέρα και τι ώρα θα διεξαχθεί το ματς;

O Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε και επίσημα την προετοιμασία του επικρατώντας 1-0 στη Λεωφόρο της Μακάμπι Νετάνια με το γκολ του Ντάνιελ Μαντσίνι στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι πράσινοι πλέον στρέφουν την προσοχή τους στις αναμετρήσεις των προκριματικών του Europa League εκεί όπου αντίπαλος τους θα είναι η Μπότεφ.

Η ομάδα του Πλόντβιβ έμεινε όρθια στο Μάριμπορ και απέσπασε το 2-2 στη Σλοβενία και σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου ματς στη Βουλγαρία πήρε το εισιτήριο για τον δεύτερο προκριματικό του Europa League.

Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο, λοιπόν, θα δώσει το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας. Αυτό θα γίνει την επόμενη Πέμπτη 25 Ιουλίου με ώρα έναρξης στις 21.00. Το ματς θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, όπως και όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που θα δώσει ο Παναθηναϊκός.

Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!
POPULAR NOW Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!

Η ρεβάνς θα γίνει στην Βουλγαρία, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την UEFA. Θα είναι, ωστόσο, σε δύο εβδομάδες κι εκτός απροόπτου, θα πραγματοποιηθεί την 1η Αυγούστου.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ