Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός για Ζότα Σίλβα!

Παναθηναϊκός για Ζότα Σίλβα!

Στον Πορτογάλο εξτρέμ της Γκιμαράες, Ζότα Σίλβα στοχεύει ο Παναθηναϊκός και κάνει σοβαρή προσπάθεια για την απόκτηση του 24χρονου.

Στον Πορτογάλο εξτρέμ της Γκιμαράες, Ζότα Σίλβα στοχεύει ο Παναθηναϊκός και κάνει σοβαρή προσπάθεια για την απόκτηση του 24χρονου.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται πυρετωδώς για τις δυο αναμετρήσεις του β’ προκριματικού γύρου του Europa League με αντίπαλο την Μπότεβ, ενώ παράλληλη κινείται στην αγορά για την ενίσχυση των άκρων της επίθεσης του.

Για τα φτερά της επίθεσης τους λοιπόν οι πράσινοι έχουν ψηλά στη λίστα τους τον 24χρονο εξτρέμ από την Πορτογαλία, Ζότα Σίλβα, ο οποίος από το καλοκαίρι του 2022 αγωνίζεται στη Βιτόρια Γκιμαράες. Οι “πράσινοι” παλεύουν για την περίπτωσή του, η οποία μόνο εύκολη δεν είναι, αφού για τον παίκτη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες από την Ευρώπη.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος αποτελεί προϊόν της ακαδημίας της Σοουσένσε, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στην Πάσος Φερέιρα, την Εσπίνιο, τη Λεϊσόες και την Κάσα Πία.

Σούπερ έκπληξη: Η απόλυτη ανατροπή με Ζίγες!
POPULAR NOW Σούπερ έκπληξη: Η απόλυτη ανατροπή με Ζίγες!

Είναι δυο φορές διεθνής με την εθνική Πορτογαλίας, και το συμβόλαιο του με τη Γκιμαράες εκπνέει το 2025.

Αγωνίζεται και στα δυο άκρα, αλλά και στο κέντρο της επίθεσης, αλλά κυρίως στα αριστερά, είναι δεξιοπόδαρος και την τελευταία διετία μετρά 19 γκολ και 11 ασίστ με τη Γκιμαράες σε 82 ματς.

Ο Ζότα Σίλβα έχει εκτοξευτεί την τελευταία διετία ως ποδοσφαιριστής της Γκιμαράες και η σεζόν 2023/24 ήταν μια από τις καλύτερες της καριέρας του αφού σε 42 ματς σε πρωτάθλημα Κύπελλο, Conference League και στο Allianz Cup μέτρησε συνολικά 42 εμφανίσεις με 15 γκολ και επτά ασίστ.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ