Ποδόσφαιρο

Κοντά στον Τετέ ο Παναθηναϊκός!

Κοντά στον Τετέ ο Παναθηναϊκός!

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής είναι ο Παναθηναϊκός, αφού είναι έτοιμος να φέρει στην Ελλάδα τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, Τετέ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Γαλατάσαραϊ!

Έτοιμος να κάνει το «μπαμ» με Τετέ είναι ο Παναθηναϊκός!

Σύμφωνα με πληροφορίες το «τριφύλλι» φαίνεται ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τη Γαλατάσαραϊ προκειμένου να ντύσει στα πράσινα τον 24χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ ο οποίος την τελευταία πενταετία έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη, με τη φανέλα των Σαχτάρ, Λιόν, Λέστερ και Γαλατάσαραϊ!

Ο Τετέ αν ολοκληρωθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες του deal θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού και θα προσθέσει στα «φτερά» πολλή ποιότητα, αλλά και ταχύτητα.

Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει οριστική συμφωνία, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι πολύ κοντά στο να ντυθεί στα πράσινα και το μοναδικό που εκκρεμεί είναι να γνωστοποιηθεί το καθεστώς υπό το οποίο ο Τετέ θα γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού!

Σούπερ έκπληξη: Η απόλυτη ανατροπή με Ζίγες!
POPULAR NOW Σούπερ έκπληξη: Η απόλυτη ανατροπή με Ζίγες!

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες της Γκρέμιο και το 2018 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, όπου έμεινε μέχρι τον Φεβρουάριο του 2019. Η Σαχτάρ Ντόνετσκ είναι αυτή που εντόπισε το ταλέντο του και τον αγόρασε έναντι 15 εκατ. ευρώ, διατηρώντας τον στο δυναμικό της έως το καλοκαίρι του 2023.

Σε αυτά τα χρόνια ο Τετέ έπαιξε 108 φορές, μετρώντας 31 γκολ και 15 ασίστ, ενώ δόθηκε δανεικός σε Λυών και Λέστερ, μετρώντας 30 συμμετοχές με 8 γκολ και 10 ασίστ με τους Γάλλους και 14 συμμετοχές με 1 γκολ με την φανέλα των Άγγλων.

Πέρσι η Γαλατασαράι τον αγόρασε για 2.5 εκατ. ευρώ, με τον παίκτη να έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα 45 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 3 γκολ και μοιράζοντας 6 ασίστ.

Σε εθνικό επίπεδο έχει παίξει στα μικρά κλιμάκια της Βραζιλίας, μέχρι και την Κ23, όμως δεν έχει κληθεί στο ανδρικό τμήμα της Σελεσάο.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ